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Registros recuperados : 6 | |
1. |  | CARVALHO, L. M. J. de; SMIDERLE, L. de A. S. M.; CARVALHO, J. L. V. de; CARDOSO, F. de S. N.; KOBLITZ, M. G. B. Assessment of carotenoids in pumpkins after different home cooking conditions. Food Science and Technology, Campinas, v. 34, n. 2, p. 365-370, abr./jun. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SOARES, F. M.; KOFFLER, S.; GHILARDI-LOPES, P. N.; CARVELL, C.; CHIAZZESE, J.; DRUCKER, D. P.; SALIM, J. A.; ALBERTINI, B. de C.; NUNES-SILVA, P.; SARAIVA, A. M. Flower-Insect Timed Counts (FIT Count): protocol adaptation and preliminary results in Brazil. Biodiversity Information Science and Standards, v. 7, 3111545, 2023. Presented at TDWG 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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