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Registros recuperados : 8 | |
1. |  | QUATRIN, G. D.; DIAS, J. V.; PIZZUTTI, I. R.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D. Development and validation of analytical method for chlorpyrifos determination in biobeds. In: Latin American Pesticide Residue Workshop, 5., 2015, Santiago, Chile. Anais...Santiago, Chile: LAPRW, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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2. |  | QUATRIN, G. D.; DIAS, J. V.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D. Avaliação da eficiência do sistema Biobed Brasil na degração de clorpirifos. In: WORKSHOP LATINO AMERICANO SOBRE BIOBED, 3., 2017, Bento Gonçalves. Anais...Bento Gonçalves, RS: Embrapa Uva e Vinho, p. 31, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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4. |  | VARELI, C. S.; PEZZUTTI, I. R.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D.; FONTANA, M. E. Z.; REICHERT, B.; JÂNICH, B. D. Evaluation of two extraction approaches for pesticide residue determination in biobeds using GC-MS/MS. Analytical Methods, n. 11, p. 5455-5463, 2019 Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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6. |  | GEBLER, L.; PIZZUTTI, I. R.; CARDOSO, C. D.; K. FILHO, O.; MOQUELLUTI, D. J.; SANTOS, R. S. S. dos. Bioreactors to organize the disposal of Phytosanitary effluents of Brazilian Apple production. Chemical Engineering Transactions, Milano, v. 43, p. 343-348, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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8. |  | PIZZUTTI, I. R.; VELA, G. M. E.; KOK, A. de; SCHOLTEN, J. M.; DIAS, J. V.; CARDOSO, C. D.; CONCENCO, G.; VIVIAN, R. Determination of paraquat and diquat: LC-MS method optimization and validation. Food Chemistry, v. 209, p. 248-255, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 8 | |
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Registros recuperados : 8 | |
1. |  | QUATRIN, G. D.; DIAS, J. V.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D. Avaliação da eficiência do sistema Biobed Brasil na degração de clorpirifos. In: WORKSHOP LATINO AMERICANO SOBRE BIOBED, 3., 2017, Bento Gonçalves. Anais...Bento Gonçalves, RS: Embrapa Uva e Vinho, p. 31, 2017.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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2. |  | QUATRIN, G. D.; DIAS, J. V.; PIZZUTTI, I. R.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D. Development and validation of analytical method for chlorpyrifos determination in biobeds. In: Latin American Pesticide Residue Workshop, 5., 2015, Santiago, Chile. Anais...Santiago, Chile: LAPRW, 2015.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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4. |  | GEBLER, L.; PIZZUTTI, I. R.; CARDOSO, C. D.; K. FILHO, O.; MOQUELLUTI, D. J.; SANTOS, R. S. S. dos. Bioreactors to organize the disposal of Phytosanitary effluents of Brazilian Apple production. Chemical Engineering Transactions, Milano, v. 43, p. 343-348, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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6. |  | VARELI, C. S.; PEZZUTTI, I. R.; GEBLER, L.; CARDOSO, C. D.; FONTANA, M. E. Z.; REICHERT, B.; JÂNICH, B. D. Evaluation of two extraction approaches for pesticide residue determination in biobeds using GC-MS/MS. Analytical Methods, n. 11, p. 5455-5463, 2019Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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8. |  | PIZZUTTI, I. R.; VELA, G. M. E.; KOK, A. de; SCHOLTEN, J. M.; DIAS, J. V.; CARDOSO, C. D.; CONCENCO, G.; VIVIAN, R. Determination of paraquat and diquat: LC-MS method optimization and validation. Food Chemistry, v. 209, p. 248-255, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 8 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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