|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | LOURENÇO, JUNIOR, V.; CAMPOS, A. M. D.; BRAGANÇA, C. A. D.; RODRIGUES, T. T. M. S.; SCHEUERMANN, K. K.; BROMMONSCHENKEL, S. H.; REIS, A.; MAFFIA, L. A.; MIZUBUTI, E. S. G. Estrutura genética da população de Alternaria solani no Brasil. Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 33, p. S176, ago. 2008. Suplemento. Resumo EPI 015. Trabalho apresentado no 41. Congresso Brasileiro de Fitopatologia, 41. Annual Meeting of the Brazilian Phytopathological Society, Belo Horizonte, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
2. |  | LOURENÇO JÚNIOR, V.; RODRIGUES, R. T. M. S.; CAMPOS, A. M. D.; BRAGANÇA, C. A. D.; SCHEUERMANN, K. K.; REIS, A.; BROMMONSCHENKEL, S. H.; MAFFIA, L. A.; MIZUBUTI, E. S. G. Genetic structure of the population of Alternaria solani in Brazil. Journal of Phytopathology, Berlin, v. 159, p. 233-240, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | MARTINO, H. S. D.; MORAES, E. A.; NATAL, D. I. G.; QUEIROZ, V. A. V.; SCHAFFERT, R. E.; RIBEIRO, S. M. R. Sorghum genotype decrease low-grade inflammation, oxidative stress and maintained intestinal morphology in rats fed with high-fat diet. In: ANNUAL MEETING OF THE SOCIETY FOR EXPERIMENTAL BIOLOGY, 2012, SaN Diego. [Abstracts]. San Diego: Society for Experimental Biology, 2012.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
2. |  | INFANTE, R. F.; NATAL, D. I. G.; MOREIRA, M. E. de C.; BASTIANI, M. I. D.; CHAGAS, C. G. O.; NUTTI, M. R.; QUEIROZ, V. A. V.; MARTINO, H. S. D. Enriched sorghum cookies with biofortified sweet potato carotenoids have good acceptance and high iron bioavailability. Journal of Functional Foods, v. 38, p. 89-99, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
3. |  | MORAES, E. A.; NATAL, D. I. G.; QUEIROZ, V. A. V.; SCHAFFERT, R. E.; CECON, P. R.; PAULA, P. S. de; BENJAMIM, L. dos A.; RIBEIRO, S. M. R.; MARTINO, H. S. D. Sorghum genotype may reduce low-grade inflammatory response and oxidative stress and maintains jejunum morphology of rats fed a hyperlipidic diet. Food Research International, Barking, v. 49, p. 553-559, 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|