|
|
Registros recuperados : 8 | |
6. |  | BRANDLE, J. R.; CAMPBELL, W. F.; SISSON, W. B.; CALDWELL, M. M. Net photosynthesis, electron transport capacity, and ultrastructure of Pisum sativum L. exposed to ultraviolet-B radiation. Plant Physiol., v. 60, n. 1, p. 165-169, 1977. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
8. |  | BYERS, R. A.; TEMPLETON JR, W. C.; MANGAN, R. L.; BIERLEIN, D. L.; CAMPBELL, W. F.; DONLEY, H. J. Establishment of legumes in grass swards: effects of pesticides on slugs, insects, legume seedling numbers and forage yield and quality. Grass Forage Sci., v.40, n.1, p.41-48, 1985. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
Registros recuperados : 8 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | VIEIRA, E. de A.; ALCÂNTARA, M. A.; SANTOS, N. A. dos; GODIM, A. D.; IACOMINI, M.; SILVA, C. M.; CORDEIRO, A. M. T. de M. Mucilages of cacti from Brazilian biodiversity: Extraction, physicochemical and technological properties. Food Chemistry, v. 346, e128892, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
2. |  | BOMFIM, V. B.; LOPES NETO, J. H. P.; LEITE, K. S.; VIEIRA, E. DE A.; IACOMINI, M.; SILVA, C. M.; SANTOS, K. M. O. dos; CARDARELLI, H. R. Partial characterization and antioxidant activity of exopolysaccharides produced by Lactobacillus plantarum CNPC003. LWT - Food Science and Technology, n. 127, 109349, 2020. 8 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|