|
|
Registros recuperados : 3 | |
2. |  | ZERAIK, M. L.; SCUPINARI, T.; CAMARGO, G. L.; MIYASAKI, A. K. P.; SCARMINIO, I. S.; HOFFMANN-CAMPO, C. B.; NUNES, E. de O. Chemical composition of Crotalaria spectabilis seeds extracts and their action on different soybean nematodes. In: INTERNATIONAL CONGRESS AND ANNUAL MEETING OF THE SOCIETY FOR MEDICINAL PLANT AND NATURAL PRODUCT RESEARCH, 65., Basel, 2017. Abstracts... Camberg/Taunus: GA, 2017. poster. GA BASEL 2017. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
3. |  | ZERAIK, M. L. L.; SCUPINARI, T.; COTRIM, G. dos S.; CAMARGO, G. L.; MYIASAKI, A. K. P.; GRAÇA, J. P. da; SCARMINIO, I. S.; HOFFMANN-CAMPO, C. B.; NUNES, E. de O. Nematicide Effect of Crotalarias spectabilis, juncea and ochrouleuca Leaves Extract on the Heterodera glycines juveniles. In: WORLD CHEMISTRY CONGRESS, 46; REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 40; GENERAL ASSEMBLY IUPAC, 49., 2017, São Paulo. Sustainability & Diversity through chemistry: technical papers. São Paulo: SBQ, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | MORAIS, S. DE M.; GALVÃO, M. DE S.; CARVALHO, L. M. DE; OLEGARIO, O. S.; PEREIRA, G. E.; ANDRADE LIMA, L. L. DE; SILVA, F. L. H. DA; MADRUGA, M. S. Potential typicality marker of volatile composition of commercial sparkling wines from the caatinga biome. Food Analytical Methods, s12161, July 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|