BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoTORRES, D. P.; CADORE, S.; RAAB, A.; FELDMANNC, J.; KRUPP, E. M. Evaluation of dietary exposure of crabs to inorganic mercury or methylmercury, with or without co-exposure to selenium. Journal of Analytical Atomic Spectrometry, v. 29, p. 1273-1281, 2014.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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2.Imagem marcado/desmarcadoTORRES, D. P.; MARTINS-TEIXEIRA, M. B.; CADORE, S.; QUEIROZ, H. M. Method validation for control determination of mercury in fresh fish and shrimp samples by solid sampling thermal decomposition/amalgamation atomic absorption spectrometry. Journal of Environmental Science and Health, Part B, v. 50, p. 514-522, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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3.Imagem marcado/desmarcadoTORRES, D. P.; TEIXEIRA, M. B. M.; CADORE, S.; QUEIROZ, H. M. Sequential factorial designs for method development of the determination of Cd and Pb in fish and shrimp by GF AAS after sample freeze-drying and tetramethylammonium hydroxide solubilization. Analytical Methods, v. 8, p. 4263-4271, 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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4.Imagem marcado/desmarcadoPEREIRA, C. C.; SOUZA, A. O. de; BONEMANN, D. H.; ORESTE, E.; ANTUNES, L. E. C.; CADORE, S.; RIBEIRO, A. S.; VIEIRA, M. A. Evaluation of total concentration and bioaccessible fraction of metals in berry fruits from different cultivars. Journal of the Brazilian Chemical Society, 26 apr. 2024.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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1.Imagem marcado/desmarcadoHENN, J. D.; MARX, F. R.; BOCKOR, L.; RIBEIRO, A. M. L.; KESSLER, A. M. Emissão de dióxido de carbono na cama de primeiro lote de duas linhagens de frangos de corte. In: SEMINÁRIO INTERNACIONAL DE AVES E SUÍNOS, 12., 2013, Florianópolis. Anais... Florianópolis: Gessulli, 2013. AVESUI 2013.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.
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2.Imagem marcado/desmarcadoHENN, J. D.; BOCKOR, L.; MARX, F. R.; COLDEBELLA, A.; RIBEIRO, A. M. L.; KESSLER, A. de M. Emissão de dióxido de carbono pela cama de primeiro lote de frangos de corte. Revista Brasileira de Agropecuária Sustentável, Viçosa, MG, v. 4, n. 1, p. 45-52, 2014.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 4
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.
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3.Imagem marcado/desmarcadoWESENDONCK, W. R.; KESSLER, A. de M.; RIBEIRO, A. M. L.; SOMENSI, M. L.; BOCKOR, L.; DADALT, J. C.; MONTEIRO, A. N. T. R.; MARX, F. R. Valor nutricional e energia metabolizável de subprodutos do trigo utilizados para alimentação de suínos em crescimento. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 48, n. 2, p. 2003-210, fev. 2013. Título em inglês: Nutritional value and metabolizable energy of wheat by?products used for feeding growing pigs.
Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.
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