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Registros recuperados : 15 | |
13. |  | GRIFFITHS, N. M.; FENWICK, G. R.; PEARSON, A. W.; GRENWOOD, N. M.; BUTLER, E. J. Effects of rapeseed meal on broilers studies of meat flavour, liver haemorrage and trimethylamine oxidase activity. Journal of the Science of Food and Agriculture, London, v. 31, p. 188-193, 1980. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 15 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CARVALHO, A. P. A. de; SILVA, V. D. M.; SOUZA, P. T. F.; GARCIA, C. F.; QUEIROZ, V. A. V.; JUNQUEIRA, R. G.; GARCIA, M. A. V. T. Sorghum starch: extraction, characterization and film development. Materials Today Communications, v. 39, 109020, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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