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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SKORUPSKA, A.; BRZEZINSKA, M.; CHOMA, A.; KULINSKA, D.; LORKIEWICZ, Z. Physiological characterization, plasmids and bacteriocinogenicity of Azospirillum. Microbios, v.44, n.181, p.243-251, 1985. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 5 | |
4. |  | HASEGAWA, P. N.; FARIA, A. F. de; MERCADANTE, A. Z.; CHAGAS, E. A.; PIO, R.; LAJOLO, F. M.; CORDENUNSI, B. R.; PURGATTO, E. Chemical composition of five loquat cultivars planted in Brazil. Ciência e tecnologia de alimentos, Campinas, v.30, n.2, p.552-559, abr.-jun., 2010Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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5. |  | NASCIMENTO, T. P. do; BETTIOL NETO, J. E.; PEREIRA, R. A.; CASTRO, I. A. de; CHAGAS, E. A.; LAJOLO, F. M.; CORDENUNSI, B. R. Effect of thinning on flower and fruit and of edible coatings on postharvest quality of jaboticaba fruit stored at low temperature. Food Science and Technology, Campinas, v. 33, n.3, p. 424-433, July-Sept.. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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