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| Registros recuperados : 6 | |
| 6. |  | WU, J.; CHAVANA-BRYANT, C.; PROHASKA, N.; SERBIN, S. P.; GUAN, K.; ALBERT, L. P.; YANG, X.; LEEUWEN, W. J. D. van; GARNELLO, A. J.; MARTINS, G.; MALHI, Y.; GERARD, F.; OLIVEIRA JUNIOR, R. C. de; SALESKA, S. R. Convergence in relationships between leaf traits, spectra and age across diverse canopy environments and two contrasting tropical forests. New Phytologist, v. 214, n. 3, p. 1033-1048, May 2017.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 6 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | JIMENEZ, E. J. M.; MARTINS, P. M. M.; VILELA, A. L. de O.; BATISTA, N. N.; ROSA, S. D. V. F. da; DIAS, D. R.; SCHWAN, R. F. Influence of anaerobic fermentation and yeast inoculation on the viability, chemical composition, and quality of coffee. Food Bioscience, v. 51, 102218, 2023. 9 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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| 2. |  | JIMENEZ, E. J. M.; MARTINS, P. M. M.; ASSIS, J. G. R. de; BATISTA, N. N.; VILELA, A. L. de O.; ROSA, S. D. V. F. da; DIAS, D. R.; SCHWAN, R. F. S. Self-induced anaerobiosis fermentation in coffees inoculated with yeast: effect on key enzymes of the germination process and its relationship with the decrease in seed germination. Food Research International, 199, 115376, 2025. 9 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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