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| Registros recuperados : 12 | |
| 4. |  | RATET, P.; PAWLOWSKI, K.; SCHELL, J.; BRUIJN, F. J. DE. The Azorhizobium caulinodans nitrogen-fixation regulatory gene, nifA, is controlled by the cellular nitrogen and oxygen status. Mol. Microbiol., v.3, n.6, p.825-838, 1989.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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| 9. |  | HARTMANN, A.; JAMES, E. K.; BRUIJN, F. J. de; SCHWAB, S.; ROTHBALLER, M.; SCHMID, M. In situ localization and strain-specific quantification of Azospirillum and other dizotrophic plant plant growth promoting bacteria using antibodies and molecular probes. In: CASSÁN, F. D.; OKON, Y.; CREUS, C. M. (Ed.) Handbook for Azospirillum: techinical issues and protocols. Heidelberg: Springer, 2015 p. 45-64| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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| 10. |  | METZ, B. A.; WELTERS, P.; HOFFMANN, H. J.; JENSEN, E. O.; SCHELL, J.; BRUIJN, F. J. DE. Primary structure and promoter analysis of leghemoglobin genes of the stem-nodulated tropical legume Sesbania rostrata: conserved coding sequences, cis-elements and trans-acting factors. Mol. Gen. Genet., v.214, p.181-191, 1988.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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| 12. |  | de VRIES, W.; RAS, J.; STAM, H.; VAN VLERKEN, M. M. A.; HILGERT, U.; BRUIJN, F. J. de; STOUTHAMER, A. H. Isolation and characterization of hydrogenase-negative mutants of Azorhizobium caulinodans ORS571. Arch. Microbiol., v. 150, n. 6, p. 595-599, 1988.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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| Registros recuperados : 12 | |
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| Registros recuperados : 5 | |
| 4. |  | BEZERRA, C. M. P.; ALVES, T. de O.; TATSCH, P. O.; MIRANDA, M. Z. de; TAKEITI, C. Y.; FERREIRA, M. S. L. Pasting, thermal and physiochemical properties of wheat starch from the "Brazilian Cerrado" Wheat. In: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 4., 2019, Rio de Janeiro. Sustentabilidade e inovação na ciência dos alimentos: impactos na bioeconomia: caderno de resumos. Rio de Janeiro: UNIRIO, 2019. p. 14. SIAN. 17 e 18 de junho de 2019. R004.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 5. |  | BEZERRA, C. M. P.; ALVES, T. de O.; TATSCH, P. O.; MIRANDA, M. Z. de; TAKEITI, C. Y.; FERREIRA, M. S. L. Pasting, thermal and physiochemical properties of wheat starch from the "Brazilian Cerrado" Wheat. In: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 4., 2019, Rio de Janeiro. Sustentabilidade e inovação na ciência dos alimentos: impactos na bioeconomia: caderno de resumos. Rio de Janeiro: UNIRIO, 2019. p. 14. R004.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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