| |
|
|
| Registros recuperados : 10 | |
| 1. |  | TREML, D.; VENTURELLI, G. L.; BROD, F. C. A.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. Development of an event-specific hydrolysis probe quantitative real-time polymerase chain reaction assay for Embrapa 5.1 genetically modified common bean (Phaseolus vulgaris). Journal of Agricultural and Food Chemistry, Easton, v. 62, n. 49, p. 11994-12000, Dec. 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
| 3. |  | BROD, F. C. A.; DINON, A. Z.; KOLLING, D. J.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. Development of plasmid DNA reference material for the quantification of genetically modified common bean Embrapa 5.1. Journal of Agricultural and Food Chemistry, Easton, v. 61, n. 20, p. 4921-4926, May 2013.| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
| 4. |  | BROD, F. C. A.; PELISSER, M. R.; BERTOLDO, J. B.; VERNAL, J.; BLOCH JUNIOR, C.; TERENZI, H.; ARISI, A. C. M.; ARISI, A. C. M. Heterologous Expression and Purification of a Heat-Tolerant Staphylococcus xylosus Lipase. Molecular Biotechnology, v.44, n.2, p. 110-119, 2010| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| 5. |  | FONGARO, G.; RIBEIRO, J. B.; BERTOL, T. M.; FIRENTINI, A. M.; SAWITKI, M. C.; PEIXOTO, J. de O.; BROD, F. C. A.; ARISI, A. C. M. Isolamento de um fragmento do gene de lipase de staphylococcus xylosus U5 e AD1. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA EMBRAPA/UNC, 4., 2010, Concórdia. Anais... Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2010. 1 CD-ROM. 4 JINC. Projeto/Plano de Ação: 03.08.06.009-02.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 6. |  | FIORENTINI, A. M.; SAWITZKI, M. C.; BERTOL, T. M.; BROD, F. C. A.; PELISSER, M. R.; ARISI, A. C. M.; SANT'ANNA, E. S. Phenotypic and molecular characterization of staphylococcus xylosus: technological potential for use in fermented sausage Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 52, n.3, p. 737-746. May/June 2009. Disponível em: <http://www.scielo.br/scielo.php?pid=S1516-89132009000300026&script=sci_arttext>. Acesso em: 09 fev. 2010 Projeto/Plano da Ação: 01.06.60.106-07| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 7. |  | SAWITZKI, M. C.; FIORENTINI, A. M.; BROD, F. C. A.; TAGLIARI, C.; BERTOL, T. M.; ARISI, A. C. M.; SANT'ANNA, E. S. Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages. Brazilian Journal of Microbiology, v.38, n3. p. 547-552, 2007. Projeto n. 16.00.30001-16.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 8. |  | DINON, A. Z.; BROD, F. C. A.; MELLO, C. S.; SILVEIRA, J. C. M.; KOLLING, D. J.; TREML, D.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. Primer development for detection of Phaseolus vulgaris and Olathe transgenic bean. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE GENÉTICA MOLECULAR DE PLANTAS, 3., 2011, Ilhéus. Resumos... Ribeirão Preto: Sociedade Brasileira de Genética, 2011. 1 CD-ROM.| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
| 9. |  | DINON, A. Z.; BROD, F. C. A.; MELLO, C. S.; OLIVEIRA, E. M. M.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. Primers and probes development for specific PCR detection of genetically modified common bean (Phaseolus vulgaris) Embrapa 5.1. Journal of Agricultural and Food Chemistry, Easton, v. 60, n. 18, p. 4672-4677, May 2012.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
| 10. |  | VENTURELLI, G. L.; BROD, F. C. A.; ROSSI, G. B.; ZIMMERMANN, N. F.; OLIVEIRA, J. P.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. A specific endogenous reference for genetically modified common bean (Phaseolus vulgaris L.) DNA quantification by real-time PCR targeting lectin gene. Molecular Biotechnology, Totowa, v. 56, n. 11, p. 1060-1068, Nov. 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
| Registros recuperados : 10 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 2. |  | FERNANDES, C. E. dos S.; ZART, A. L.; FERREIRA, L. C. L.; ROSA, A. do N. Aptidão reprodutiva de touros. In: ROSA, A. do N.; MARTINS. E. N.; MENEZES, G. R. de O.; SILVA, L. O. C. da (Ed.). Melhoramento genético aplicado em gado de corte: Programa Geneplus-Embrapa. Brasília, DF: Embrapa; Campo Grande, MS: Embrapa Gado de Corte, 2013. Capítulo 4. p. 38-47.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
|    |
| 4. |  | GOMES, A.; FERNANDES, C. E. dos S.; MADRUGA, C. R.; SOARES, C. O.; NICODEMO, M. L. F.; MORAES, S. da S.; OLIVEIRA, A. R. de; MIRANDA, P. de A. B. Efeito de diferentes concentrações de zinco na dieta de vacas de cria sobre proteína plasmática zinco dependente (metalotioneína) e na maturidade reprodutiva de seus bezerros. In: ENCONTRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA EM MATO GROSSO DO SUL, 2., 2002, Campo Grande. Resumos... Campo Grande: Superintendência de Ciência e Tecnologia, 2002. p. 491-493. CNPGC.| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
|   |
| Registros recuperados : 4 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|