|
|
Registros recuperados : 9 | |
1. |  | BERTOLO, M. R. V.; PEREIRA, T. S.; SANTOS, F. V. dos; FACURE, M. H. M.; SANTOS, F. dos; TEODORO, K. B. R.; MERCANTE, L. A.; CORREA, D. S. Citrus wastes as sustainable materials for active and intelligent food packaging: Current advances. Comprhensive Review in Food Science and Food Safety, v. 24, e70144, 2025. 30 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
2. |  | OLIVEIRA FILHO. J. G. de; BERTOLO, M. R. V.; RODRIGUES, M. A. V.; SILVA, G. C.; MENDONÇA, G. M. N. de; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Recent advances in the development of smart, active, and bioactive biodegradable biopolymer-based films containing betalains. Food Chemistry, v. 390, 133149, 2022. 13 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
4. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G.; SOUSA, T. L. de; BERTOLO, M. R. V.; BORGUSZ JUNIOR, S.; MATTOSO, L. H. C.; PIMENTEL, T. C.; EGEA, M. B. Next-generation food packaging: Edible bioactive films with alginate, mangaba pulp (Hancornia speciosa), and Saccharomyces boulardii. Food Bioscience, v. 54, 102799, 2023. 1 - 10 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
5. |  | BERTOLO, M. R. V.; DIAS, L. D.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; ALVES, F.; MARANGON, C. A.; MARTINS, V. C. A.; FERREIRA, M. D.; BAGNATO, V. S.; PLEPIS, A. M. G.; BOGUSZ JUNIOR, S. Central composite design optimization of active and physical properties of food packaging films based on chitosan/gelatin/pomegranate peel extract. Food Packaging and Shelf Life, v. 34, a100986, 2022. 1 - 11 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
6. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; ALBIERO, B. R.; CALISTO, I. H.; BERTOLO, M. R. V.; OLDONI, F. C. A.; EGEA, M. B.; BOGUSZ JUNIOR, S.; AZEREDO, H. M. C. de; FERREIRA, M. D. Bio-nanocomposite edible coatings based on arrowroot starch/cellulose nanocrystals/carnauba wax nanoemulsion containing essential oils to preserve quality and improve shelf life of strawberry. International Journal of Biological Macromolecules, v. 219, 2022. 812 - 823 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
7. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; BERTOLO, M. R. V.; BRITO, S. C.; MALAFATTI, J. O. D.; BERTAZZO, G. B.; COLACIQUE, M. N.; PARIS, E. C.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Recent advances in the application of nanotechnology to reduce fruit and vegetable losses during post-harvest. Brazilian Journal of Physics, v. 52, 126, 2022. 11 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
8. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; BERTOLO, M. R. V.; FERNANDES, S. S.; LEMES, A. C.; SILVA, G. da C.; BOGUSZ JUNIOR, S.; AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C.; EGEA, M. B. Intelligent and active biodegradable biopolymeric films containing carotenoids. Food Chemistry, v. 434, 137454, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
9. |  | BERTOLO, M. R. V.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; LAMONICA, G. C.; BEZERRA, C. C. O. N.; MARTINS, V. da C. A.; FERREIRA, M. D.; PLEPIS, A. M. de G.; BOGUSZ JUNIOR, S. Improvement of the physical-chemical, microbiological, volatiles and sensory quality of strawberries covered with chitosan/gelatin/pomegranate peel extract-based coatings. Food Chemistry, v. 471, 142755, 2025. 15 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
Registros recuperados : 9 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CASTRO-GUEDES, C. F. de; ALMEIDA, L. M. de; PENTEADO, S. do R. C.; MOURA, M. O. Effect of different diets on biology, reproductive variables and life and fertility tables of Harmonia axyridis (Pallas) (Coleoptera, Coccinellidae). Revista Brasileira de Entomologia, v. 60, n. 3, p. 260-266, Jul./Set. 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|