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Registros recuperados : 17 | |
10. |  | FANI, R.; BANDI, C.; BARDIN, M. G.; COMINCINI, S.; DAMIANI, G.; GRIFONI, A.; BAZZICALUPO, M. RAPD fingerprinting is useful for identification of Azospirillum strains. Microbiol. Rel., v.1, p.217-221, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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12. |  | TURBANTI, L.; BAZZICALUPO, M.; CASALONE, E.; FANI, R.; GALLORI, E.; POLSINELLI, M. Mutants of Azospirillum brasilense resistant to methylammonium. Arch. Microbiol., v. 150, n. 5, p. 421-425, 1988. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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14. |  | BANI, D.; BARBERIO, C.; BAZZICALUPO, M.; FAVILLI, F.; GALLORI, E.; POLSINELLI, M. Isolation and characterization of glutamate synthase mutants of Azospirillum brasilense. J. Gen. Microbiol., v.119, n.1, p.239-244, 1980. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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16. |  | DWIVEDI, S. L.; SAHRAWAT, K. L.; UPADHYAYA, H. D.; MENGONI, A.; GALARDINI, M.; BAZZICALUPO, M.; BIONDI, E. G.; HUNGRIA, M.; KASCHUK, G.; BLAIR, M. W.; ORTIZ, R. Advances in host plant and rhizobium genomics to enhance symbiotic nitrogen fixation in grain legumes. Advances in Agronomy, v. 129, p. 1-116, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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17. |  | BIONDI, E. G.; PILLI, E.; GIUNTINI, E.; ROUMIANTSEVA, M. L.; ANDRONOV, E. E.; ONICHTCHOUK, O. P.; KURCHAK, O. N.; SIMAROV, B. V.; DZYUBENKO, N. I.; MENGONI, A.; BAZZICALUPO, M. Genetic relationship of Sinorhizobium meliloti and Sinorhizobium medicae strains isolated from Caucasian region FEMS Microbiology., v. 220, p. 207-213, 2003. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 17 | |
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Registros recuperados : 6 | |
2. |  | DELGADO, K.; VIEIRA, C.; DAMMAK, I.; FRASÃO, B.; BRIGIDA, A. I. S.; COSTA, M.; CONTE-JUNIOR, C. Different ultrasound exposure times influence the physicochemical and microbial quality properties in probiotic goat milk yogurt. Molecules, v. 25, 4638, p. 1-22, 2020Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical. |
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3. |  | FRASÃO, B. S.; CÔRTES, L. R.; NASCIMENTO, E. R.; CUNHA, N. C.; ALMEIDA, V. L.; AQUINO, M. H. C. Detecção de resistência às fluoroquinolonas em Campylobacter isolados de frangos de criação orgânica. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 35, n. 7, p. 613-619. jul. 2015. Título em inglês: Detection of fluoroquinolone resistance in Campylobacter strains from organic poultry.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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4. |  | DELGADO, K. F.; PEREIRA, M. P.; FRASÃO, B.; VIEIRA, C. P.; BRIGIDA, A. I. S.; CONTE JUNIOR, C. Physicochemical and microbiological effects of different sonication times on goat's milk yogurt. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71861.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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5. |  | FRASÃO, B.; COSTA, M.; SILVA, F.; RODRIGUES, B.; BALTAR, J.; ARAUJO, J.; MOREIRA, D.; TORREZAN, R.; CONTE-JUNIOR, C. Effect of pequi (Caryocar brasiliense) and juçara (Euterpe edulis) waste extract on oxidation process stability in broiler meat treated by UV-C. PLOS ONE, 20 dec., 2018. 17 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. |  | FRASÃO, B. DA S.; ROSARIO, A. I. L. DOS S.; RODRIGUES, B. L.; BITTI, H. A.; BALTAR, J. D.; NOGUEIRA, R. I.; COSTA, M. P. DA; CONTE-JUNIOR, C. A. Impact of Juçara (Euterpe edulis) fruit waste extracts on the quality of conventional and antibiotic-free boiler meat. Poultry Science, v. 100, n. 8, August 2021, 101232.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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