| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | PEREIRA, U. de P.; SANTOS, A. R. dos; HASSAN, S. S.; ABURJAILE, F. F.; SOARES, S. de C.; RAMOS, R. T. J.; CARNEIRO, A. R.; GUIMARÃES, L. C.; ALMEIDA, S. S. de; DINIZ, C. A. A.; BARBOSA, M. S.; SÁ, P. G. de; ALI, A.; BAKHTIAR, S. M.; DORELLA, F. A.; ZERLOTINI, A.; ARAÚJO, F. M. G.; LEITE, L. R.; OLIVEIRA, G.; MIYOSHI, A.; SILVA, A.; AZEVEDO, V.; FIGUEIREDO, H. C. P. Complete genome sequence of Streptococcus agalactiae strain SA20-06, a fish pathogen associated to meningoencephalitis outbreaks. Standards in Genomic Sciences, v. 8, n. 2, p.188-197, 2013.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | MARCELINO, G.; DONADON, J. R.; CAIRES, A. R. L.; MICHELS F. S.; OLIVEIRA, L. C. S.; CORTES, M. R.; MALDONADE, I. R.; CAVALHEIRO, L. F.; NAZÁRIO, C. E. D.; NORÓSTICA JÚNIOR, M. R.; SANTOS, N. M. D.; BATISTA, P. B.; POTT, A.; NUNES, A. A.; FIGUEIREDO, P. S.; HIANE, P. A.; NASCIMENTO, V. A.; GUIMARÃES, R. C. A. Characterization and oxidative stability of oils and bioactive compounds of the fruits of Byrsonima cydoniifolia A. Juss. at different ripening stages. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 99, n. 6, p. 2855-2864, Apr. 2019.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|