|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. |  | BEQUETTE, B. J.; BACKWELL, F. R. C.; KYLE, C. E.; CROMPTON, L. A.; FRENCE, J.; MACRAE, J. C. The effect of free amino acid supply on the contribution of peptide-bound phenylalanine and tyrosine to casein synthesis in late lactation goats. In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1998, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1998. p. 3. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
2. |  | BACKWELL, F. R. C.; HIPOLITO-REIS, M.; WILSON, D.; BRUCE, L. A.; BURCHAN, V.; MACRAE, J. C. Quantification of Circulating Peptides and Assessment of Peptide Uptake Across the Gastrointestinal Tract of Sheep. Journal of Animal Science, v.75, n.12, p.3315-3322, 1997. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
3. |  | BEQUETE, B. J.; BACKWELL, F. R. C.; MacRAE, J. C.; LOBLEY, G. E.; CROMPTON, L. A.; METCALF, J. A.; SUTTON, J. D. Effect of intravenous amino acid infusion on leucine oxidation across the mammary gland of the lactating goat. Journal of Dairy Science, v.79, n.12, p.2217-2224, 1996. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
4. |  | BEQUETTE, B. J.; BACKWELL, F. R. C.; DHANOA, M. S.; WALKER, A.; CALDER, A. G.; WRAY-CAHEN, D.; METCALF, J. A.; SUTTON, J. D.; BEEVER, D. E.; LOBLEY, G. E.; MacRAE, J. C. Kinetics of blood free and milk casein-amino acid labelling in the dairy goat at two stages of lactation. British Journal of Nutrition, v. 72, n. 2, p. 211-220, 1994. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 8 | |
5. |  | GOUVÊA, L. DE P.; CALDEIRA, R.; AZEVEDO, T. de L.; GALDEANO, M. C.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; SILVA, C. M. Physical and techno-functional properties of a common bean protein concentrate compared to commercial legume ingredients for the plant-based market. Food Hydrocolloids, v. 137, 1083512023, april 2023. Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
6. |  | LIMA, J. R.; WILHELM, A. E.; SILVA, C. M.; FELBERG, I.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; ANTONIASSI, R.; AZEVEDO, T. de L. Processo de produção de concentrado proteico de grão-de-bico (Cicer arietinum L.). Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2024. 3 p. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado Técnico, 251). Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
7. |  | CUNHA JÚNIOR, P. C. da C.; OLIVEIRA, L. S. de; GOUVÊA, L. de P.; ALCANTARA, M. de; ROSENTHAL, A.; FERREIRA, E. H. da R. Symbiotic drink based on Brazil nuts (Bertholletia excelsa H.B.K): production, characterization, probiotic viability and sensory acceptance. Ciência Rural, Santa Maria, v. 51, n. 2, e2021. p. 1-14. Bebida simbiótica à base de castanha-do-Brasil (Bertholletia excelsa H.B.K): produção, caracterização, viabilidade probiótica e aceitação sensorial.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
8. |  | CALDEIRA, R. F.; GOUVÊA, L. de P.; AZEVEDO, T. de L.; CONTE, C.; SÁ, D. de G. C. F. de; GALDEANO, M. C.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; SILVA, C. M. Processing parameters, techno-functional properties and potential food application of lentil protein concentrate as an ingredient for the plant-based market. Food Research International, v. 189, 114569, 2024. Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 8 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|