|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | TOMAZALLI, I. B.; FREITAS, J. B. DE; FABBI, L. M.; FILIPINI, T. A.; SILVA, C. M. da; BEDIN, J. M.; DUARTE, D. A. M.; SANTOS, A. dos; BACARRIN, A.; HIGA, L. R. G.; YANO, D. M. Y.; KILLNER, M.; FREZZA, A. L. C.; ABECIA, E. C. de G.; TRONCO, V. M.; TOMAZELLI JÚNIOR, O.; BARIONI JUNIOR, W. Comparison of the BAX system PCR method to Brazil's official method for the detection of Salmonella in food, water, and environmental samples. Journal of Food Protection, v. 71, n. 12, p. 2442-2447, dec. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ANTES, F. G.; DIEHL, L. de O.; PEREIRA, J. S. F.; GUIMARÃES, R. C. L.; GUARNIERI, R. A.; FERREIRA, B. M. S.; FLORES, E. M. M. Effect of ultrasonic frequency on separation of water from heavy crude oil emulsion using ultrasonic baths. Ultrasonics Sonochemistry, v. 35, p. 541 - 546, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|