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Registros recuperados : 5 | |
2. |  | KASSOGUÉ, A.; DICKO, A. H.; TRAORÉ, D.; FANÉ, O.; VALICENTE, F. H.; BABANA, A. H. Bacillus thuringiensis strains isolated from agricultural soils in Mali tested for their potentiality on plant growth promoting traits. British Microbiology Research Journal, v. 14, n. 3, p. 1-7, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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3. |  | FANÉ, R.; TRAORÉ, D.; KASSOGUÉ, A.; SAMALÉ, F.; DICKO, A. H.; HAMADOUN, A.; VALICENTE, F. H.; BABANA, A. H. Genetic diversity of native Bacillus thuringiensis strains isolated from soil of different localities in Mali and their cry gene profile. British Biotechnology Journal, v. 12, n. 1, p. 1-8, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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4. |  | DOUMBIA, B.; BABANA, A. H.; DAO, S.; SAMAKÉ, S.; KASSOGUÉ, A.; FANÉ, R.; LOBO, V. L. da S.; TRAORÉ, D.; MACHADO, S.; KINKLE, L. Inhibition of root growth as mode of action of two rice yellow mottle virus pathotypes isolated in Mali. African Journal of Agricultural Research, v. 16, n. 8, p. 1148-1154, Aug. 2020. Article number: 71BD88564593. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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5. |  | ARRIEL-ELIAS, M. T.; OLIVEIRA, M. I. S.; SILVA-LOBO, V. L.; FILIPPI, M. C. C.; BABANA, A. H.; CONCEIÇÃO, E. C.; CORTES, M. V. de C. B. Shelf life enhancement of plant growth promoting rhizobacteria using a simple formulation screening method. African Journal of Microbiology Research, v. 12, n. 5, p. 115-126, Feb. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | SILVA, R. F.; TINOCO, N. A. B.; TSUKUI, A.; KOSCHNITZKE, C.; SILVA-BATISTA, I. C.; REZENDE, C. M.; BIZZO, H. R. Floral Scent and Nectar Sugar Composition of Temnadenia odorifera (Apocynoideae, Apocynaceae). Journal of the Brazilian Chemical Society, v. 30, n. 2, p. 388-397, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. |  | TINOCO, N. A. B.; PACHECO, S.; GODOY, R. L. de O.; BIZZO, H. R.; AGUIARA, P. F. de; LEITE, S. G. F.; REZENDE, C. M. Reduction of BN-alkanoyl-5-hydroxytryptamides and diterpenes by yeast supplementation to green coffee during wet processing. Food Research International, v. 115, p. 487-492, 2019. QUALIS AINDA NÃO DISPONÍVEL. PA 02.14.004.01.00.03.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | TINOCO, N. A. B.; UEKANE, T. M.; TSUKUI, A.; COSTA, R. G.; SILVA, R. M. V. DA; SANTOS, F. K. F.; MARTINEZ, S. T.; NOVAES, F. J. M.; AQUINO NETO, F. R.; BIZZO, H. R.; MARRIOTT, P. J.; REZENDE, C. M. Assessment of different postharvest coffee processes by simultaneous analysis of chemical constituents. In: WORLD CHEMISTRY CONGRESS, 46; REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 40; GENERAL ASSEMBLY IUPAC, 49., 2017, São Paulo. Sustainability & Diversity through chemistry: technical papers. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química, 2017.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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