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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | GRANT, G.; DORWARD, P. M.; BUCHAN, W. C.; ARMOUR, J. C.; PUSZTAI, A. Consumption of diets containing raw soya beans (Glycine max), kidney beans (Phaseolus vulgaris), cowpeas (Vigna unguiculata) or lupin seeds (Lupinus angustifolius) by rats for up to 700 days: effects on body composition and organ weights. British Journal of Nutrition, v.73, p.17-29, 1995. Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba. |
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1. |  | POVH, F. P.; MOLIN, J. P.; GIMENEZ, L. M.; PAULETTI, V.; MOLIN, R.; SALVI, J. V. Comportamento do NDVI obtido por sensor ótico ativo em cereais. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 43, n. 8, p. 1075-1083, ago. 2008. Título em inglês: Behavior of NDVI obtained from an active optical sensor in cereals.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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