|
|
Registros recuperados : 17 | |
9. |  | ARAGÃO, M. A. do C.; PINHEIRO, R. R.; ALVES, F. S. F.; FONSECA, A. A. da; ALVES FILHO, J. G. Corynebacterium pseudotuberculosis isolado de abscesso na base do cérebro: relato de caso. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 5.; ENCONTRO DE PÓS-GRADUAÇÃO E PESQUISA, 2., 2003, Sobral. Anais... Sobral: Universidade Estadual Vale do Acaraú, 2003. p. 118. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
10. |  | ALVES FILHO, J. G.; ALVES, F. S. F.; PINHEIRO, R. R.; FONSECA, A. A. da; ARAGÃO, M. A. do C. Onfaloflebite e artrite em caprinos causada por Corynebacterium pseudotuberculosis: relato de caso. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 5.; ENCONTRO DE PÓS GRADUAÇÃO E PESQUISA, 2., 2003, Sobral. Anais... Sobral: Universidade Estadual Vale do Acaraú, 2003. p. 139 Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
12. |  | LOPES, T. A.; COSTA, J. N.; RIBEIRO, R. P.; PASSOS, J. R. S.; SOARES, M. A. A.; ALVES FILHO, J. G.; CUNHA, E. V.; HURK, R. van den; ANDRIOLI, A.; SILVA, J. R. V. Influence of caprine arthritis encephalitis on expression of ovulation related genes and activation of primordial follicles cultured in presence of phytohemagglutinin, epidermal growth factor or both. Small Ruminant Research, Amsterdam, v. 123, n. 2/3, p. 278-286, Feb. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
13. |  | SOARES, F. S.; AMARAL, F. C.; SILVA, N. L. S.; VALENTE, M. R.; SANTOS, L. K. R.; YAMASHIRO, L. H.; SCHEFFE, M. S.; CASTANHEIRA, F. V. E. S.; FERREIRA, R. G.; GEHRKE, L.; ALVES-FILHO, J. C.; SILVA, L. P.; BÁFICA, A.; SPILLER, F. Antibiotic-Induced Pathobiont Dissemination Accelerates Mortality in Severe Experimental Pancreatitis. Frontiers in Immunology, v. 8, 1890, 2017. . Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
14. |  | PINTO, T. M. F.; MOREIRA, R. F.; MATOS, M. N. C.; SOARES, V. V. M.; AGUIAR, M. V. de A.; ARAGÃO, P. de T. T. D. de; ALVES FILHO, J. G.; MORENO, F. B. M. B.; MONTEIRO-MOREIRA, A. C. de O.; COSTA, C. R. R.; LIMA FILHO, J. L. de; ELOY, A. M. X.; CUNHA, R. M. S. da. Evaluation of the proteomic profiles of ejaculated spermatozoa from Saanen bucks (Capra hircus). Animal Reproduction, v. 16, n. 4, p. 902-913, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
15. |  | MOREIRA, R. F.; MATOS, M. N. C.; ALVES FILHO, J. G.; VALLE, R. V. do; ELOY, A. M. X.; PINTO, T. M. F.; MACHADO, S. P.; COSTA, C. R. R.; LIMA FILHO, J. L. de; LIMA, J. P. M. S.; CUNHA, R. M. S. da. Diversity of ejaculated sperm proteins in Moxotó bucks (Capra hircus) evaluated by multiple extraction methods. Animal Reproduction, Belo Horizonte, v. 15, n. 1, p. 84-92, jan./mar. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
16. |  | BREGANTE, E. M.; SÁ, C. O. A. de; CARRIJO, N. A.; MARTINS, R. de S. F.; ARAÚJO, J. M. de; ROCHA FILHO, J. da; DOMINGUES, H. V.; CALAZANS, V. A.; DIAS, I. S.; BOTELHO, S. S.; BERNARDES, C. L.; ALVES FILHO, J. de S.; COSTA, A. M. A. da. Primeiros resultados da implantação do projeto desempenho do trator de pneus Valmet 138.4-Turbo e seus implementos. Brasília, DF: IICA/PROVÁRZEAS, 1985. 57 p. (IICA/PROVÁRZEAS. Informação Técnica. Documento, 3). Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba. |
|   |
17. |  | BREGANTE, E. M.; SÁ, C. O. A. de; CARRIJO, N. A.; MARTINS, R. de S. F.; ARAÚJO, J. M. de; ROCHA FILHO, J. da; DOMINGUES, H. V.; CALAZANS, V. A.; DIAS, I. S.; BOTELHO, S. S.; BERNARDES, C. L.; ALVES FILHO, J. de S.; COSTA, A. M. A. da; NASCIMENTO, A. L. C. de L. Primeiros resultados da implantação do projeto trabalhos de engenharia rural. Brasília, DF: IICA/PROVÁRZEAS, 1986. 63 p. (IICA/PROVÁRZEAS.Informação Técnica. Documentos, 5). Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba. |
|   |
Registros recuperados : 17 | |
|
|
Registros recuperados : 29 | |
7. |  | WELKE, J. E.; BARBARÁ, J. A.; ZANUS, M. C.; LAZZAROTTO, M.; ZINI, C. A. Determination of the possible contribution to aroma using odor activity values of volatile compounds of wines analyzed by comprehensive two dimensional gas chromatography. In: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE CROMATOGRAFIA Y TÉCNICAS AFINES, 15.; CONGRESSO COLOMBIANO DE CROMATOGRAFIA, 7., 2014, Cartagena de Indias, Colombia. Presentaciones en poster: alimientos y bebidas. Bogotá: Sociedad Colombiana de Ciencias Químicas, 2014. p. 205Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
11. |  | WELKE, J. E.; NICOLLI, K. P.; PULGATI, F.; ZANUS, M. C.; ZINI, C. A. Relevant compounds of brazilian chardonnay wines and sparkling wines unveiled using comprehensive twodimensional gas chromatography. In: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE CROMATOGRAFIA Y TÉCNICAS AFINES, 15.; CONGRESSO COLOMBIANO DE CROMATOGRAFIA, 7., 2014, Cartagena de Indias, Colombia. Presentaciones en poster: alimientos y bebidas. Bogotá: Sociedad Colombiana de Ciencias Químicas, 2014. p. 73Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
12. |  | LAGO, L. O.; SWIT, P.; SILVA, M. M. da; BIASOTO, A. C. T.; WELKE, J.; MONTERO, L.; HERRERO, M. Evolution of anthocyanin content during grape ripening and characterization of the phenolic profile of the resulting wine by comprehensive two-dimensional liquid chromatography. Journal of Chromatography A, v. 1704, article 464131, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
13. |  | LAGO, L.; NICOLLI, K. P.; BARBARÁ, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. Evaluation of toxic compounds produced during the elaboration of Syrah wines. In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015. 1 Pen drive.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
14. |  | BIASOTO, A. C. T.; LAGO, L. O.; NICOLLI, K. P.; CAMARÃO, E. B.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. Characterization of risk exposure to carbonyl and furan compounds through wine consumption. In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. 1 Pen drive.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
15. |  | NICOLLI, K.; LAGO, L.; BARBARÁ, J.; MARQUES, A.; GUERRA, C. C.; SANTOS, H. P. dos; WELKE, J.; ZINI, C. Characterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon wines produced in six different vineyards of the Campanha Gaúcha region, Brazil. In:CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15., 2015, Bento Gonçalves, RS. p. 504. XV Congresso Latino-Americano de Viticultura e Enologia E XIII Congresso Brasileiro de Viticultura e Enologia. Bento Gonçalves-RS, 3 a 7 de Novembro de 2015.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
16. |  | WELKE, J. E.; HERNANDES, K. C.; LAGO, L. O.; SILVEIRA, R. D.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A. Flavoromic analysis of wines using gas chromatography, mass spectrometry and sensory techniques. Journal of Chromatography A, v. 1734, article 465264, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
17. |  | LAGO, L. O.; NICOLLI, K. P.; BIASOTO, A. C. T.; CAMARÃO. E. B.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. Influence of stage of ripeness and time of maceration of Syrah grapes on levels of toxic compounds in wines. In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. 1 Pen drive.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
18. |  | NICOLLI, K. P.; BIASOTO, A. C. T.; GUERRA, C. C.; SANTOS, H. P. dos; WELKE, J, E.; ZINI, C. A. Influence of vineyard managements on aroma of Merlot wines. In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. 1 Pen drive.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
19. |  | WELKE, J. E.; HERNANDES, K. C.; NICOLLI, K. P.; BARBARÁ, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A. Role of gas chromatography and olfactometry to understand the wine aroma: Achievements denoted by multidimensional analysis. Journal of Separation Science, v. 44, n. 1, p. 135-168, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
20. |  | LAGO, L.; NICOLLI, K. P.; BARBARÁ, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. Simultaneous determination of toxic compounds produced during fermentation of wine. In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015. 1 Pen drive.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
Registros recuperados : 29 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|