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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | SANTOS, E. de F. dos; SABINO, Y. N. V.; MONTENEGRO, E. N.; FARIA, C. A.; ALMEIDA, T, C. de; GAMEIRO, J.; LUQUETTI, S. C. P. D.; MACHADO, A. B. F.; MACHADO, J. C. Antitumor, anti-inflammatory, and antioxidant activities of anthocyanins from food and isolated sources: Methodological insights and interactions with the intestinal microbiota. Journal of Functional Foods, v. 134, 107026, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | MOURA-BUENO, J. M.; CIOTTA, M. N.; BETEMPS, D. L.; FELIPPETO, J.; NAVA, G.; STEFANELLO, L. O.; TASSINARI A.; SCHMITT, D. S.; RAMOS, R. F.; BROWN, P. H.; BRUNETTO, G. Yield and critical levels of P in ‘Cabernet Sauvignon’ vineyards grown in subtropical soils. VITIS, v. 64, art. 9, 11 p, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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