| |
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | PEREIRA, R. C. L.; ABDELNUR, P. V.; TEIXEIRA, M. A. G.; RETORI, E. S.; ALMEIDA, M. B. B. de. ESI-MS and ESI-MS/MS as a toll to evaluate upgrading processes of bio-oils. In: ASMS CONFERENCE ON MASS SPECTROMETRY AND ALLIED TOPICS, 59., 2011, Denver, Colorado. [Proceedings...] Santa Fe: ASMS, 2011. Disponível em:<http://www.asms.org/tabid/225/type/searchresults/Default.aspx>. Acesso em: jun. 2011.| Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
| 2. |  | ABDELNUR, P. V.; VAZ, B. G.; ROCHA, J. D.; ALMEIDA, M. B. B. de; TEIXEIRA, M. A. G.; PEREIRA, R. C. L. Characterization of bio-oils from different pyrolysis process steps and biomass using high-resolution mass spectrometry. Energy & Fuels, v. 27, n. 11, p. 6646-6654, 2013.| Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 2. |  | GALLO, T. C. B.; BEAUMAL, V.; HOUINSOU-HOUSSOU, B.; VIAU, M.; RIBOURG-BIRAULT, L.; SOTIN, H.; BONICEL, J.; BOIRE, A.; QUEIROZ, V. A. V.; MAMERI, H.; GUYOT, S.; RIAUBLANC, A.; NICOLETTI, V. R.; BERTON-CARABIN, C. Sorghum protein ingredients: production, compositional variability and enhancement of aqueous dispersibility through homogenization. Future Foods, v. 9, 100323, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|