|
|
Registros recuperados : 18 | |
15. |  | ADDOCK, J. L.; SMITH, P. B.; DOWNIE, A. R.; ALEXANDER, J. T.; EASTON, B. E.; JENSEN, V. The influence of cultural practices on the quality of sugar beets. Journal of the American Society of Sugar Beet Technologists, Fort Collins, v. 10, n. 4, p. 290-301, 1959. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
16. |  | GREGORY, K. F.; READE, A. E.; KHOR, G. L.; ALEXANDER, J. C.; LUMSDEN, J. H.; LOSOS, G. Conversion of carbohydrates to protein by high temperature fungi. Food Technology, v.30, p.30, 32 e 35, 1976. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|   |
18. |  | WALTERS, S. M.; BRADY, A.; BRICKELL, C. D.; CULLEN, J.; GREEN, P. S.; LEWIS, J.; MATTHEWS, V. A.; WEBB, D. A.; YEO, P. F.; ALEXANDER, J. C. M. The European Garden flora: a manual for the identification of plants cultivated in Europe, both out-of-doors and under glass. Cambridge: Cambridge University Press, 1984. 2v. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|   |
Registros recuperados : 18 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|