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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MARRA, B. M.; SOUZA, D. S. L.; AGUIAR, J. N.; FIRMINO, A. A. P.; SARTO, R. P. D.; SILVA, F. B.; ALMEIDA, C. D. S.; CARES, J. E.; COUTINHO, M. V.; MARTINS DE SA, C.; FRANCO, O. L.; SA, M. F. G. de. Protective effects of a cysteine proteinase propeptide expressed in transgenic soybean roots. Peptides, v. 30, p. 825-831, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | OLIVEIRA, F. C. E de; PONTES, J. P.; QUEIROZ, V. A. V.; RONCHETI, E. F. S.; DUTRA, V. L. M.; CORREIA, V. T. da V.; FERREIRA, A. A. Greek yogurt with added sorghum flours: antioxidant potential and sensory acceptance. Revista Chilena de Nutricion, v. 47, n. 2, p. 272-280, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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