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Registros recuperados : 6 | |
3. |  | RIBEIRO, V. M. P.; MERLO, F. A.; GOUVEIA, G. C.; WINKELSTROTER, L. K.; ABREU, L. R. A.; SILVA, M. V. G. B.; PANETTO, J. C. do C.; PAIVA, L. de C.; CEMBRANELLI, M. de A. R.; TORAL, F. L. B. Genetic analysis of productive and reproductive traits in multiple-breed dairy cattle populations. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF v. 52, n. 11, p. 1109-1117, nov. 2017. Título em português: Análise genética de características produtivas e reprodutivas em populações multirraciais de bovinos leiteiros. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Unidades Centrais. |
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4. |  | ROCHA, G. M. F.; COBUCI, J. A.; COSTA, C. N.; ABREU, L. R. A.; MOTA, L. F. M.; PIRES, A. V.; VILLELA, S. D. J.; MARTINS, P. G. M. A. Genetic association between stayability, and productive and reproductive traits in Holstein cows. Animal Production Science, v. 58, n. 10, p. 1788-1793, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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5. |  | ROCHA, G. M. F.; COBUCI, J. A.; COSTA, C. N.; ABREU, L. R. A.; MOTA, L. F. M.; PIRES, A. V.; VILLELA, S. D. J.; MARTINS, P. G. M. A. Genetic association between stayability, and productive and reproductive traits in Holstein cows. Animal Production Science, v. 58, p. 1788-1793, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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6. |  | FERREIRA, T. A.; MARTINSA, P. G. M. A.; GOUVEIA, G. C.; ABREU, L. R. A.; GOUVEIA, A. M. G.; FACO, O.; COLOSIMO, E. A.; FURUSHO-GARCIA, I. F.; PEREIRA, I. G. Proportional hazard models associated with the survival of dairy goats reared in a tropical environment. Small Ruminant Research, v. 184, Mar. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | GRAÇA, J. S.; SILVA, J. G. S.; DIAS, L. G.; XAVIER, A. A. O.; ALVES FILHO, E. G.; PIMENTEL, T. C.; BRITO, E. S. de; RODRIGUES, S.; PALLONE, J. A. L.; MARIUTTI, L. R. B.; MERCADANTE, A. Z.; BRAGAGNOLO, N.; SANT'ANA, A. S. Pre-exposure of Lactobacillus acidophilus to stress conditions impacts the metabolites and bioaccessibility of calcium and carotenoids in fermented dairy products. Food Research International, v. 200, Jan. 2025, 115526.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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Registros recuperados : 1 | |
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