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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
06/12/2011 |
Data da última atualização: |
01/11/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
LEDO, C. A. da S.; SILVEIRA, T. C. da; AMORIM, E. P.; ROCHA, J. |
Afiliação: |
CARLOS ALBERTO DA SILVA LEDO, CNPMF; T. C. DA SILVEIRA, UFRB; EDSON PERITO AMORIM, CNPMF; J. ROCHA. |
Título: |
Evaluation of the coefficient of variation in banana experiments. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: PROMUSA SYMPOSIUM, 2011, Salvador. Bananas and plantains: toward sustainable global production and improved uses: abstracts. [Montepellier.]: [Bioversity International, 2011. p. 73. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of the present work was to suggest a classification for coefficients of variation (CV) in regard to the most used variables in banana experiments. The following characteristics were evaluated: plant height, pseudostem diameter, bunch weight, hand weight, fruit weight, number of fruits per bunch, fruit length, fruit diameter, number of hands and number of days from planting until harvest. |
Thesagro: |
Banana. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 00981nam a2200157 a 4500 001 1908648 005 2013-11-01 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aLEDO, C. A. da S. 245 $aEvaluation of the coefficient of variation in banana experiments. 260 $aIn: PROMUSA SYMPOSIUM, 2011, Salvador. Bananas and plantains: toward sustainable global production and improved uses: abstracts. [Montepellier.]: [Bioversity International, 2011. p. 73.$c2011 520 $aThe objective of the present work was to suggest a classification for coefficients of variation (CV) in regard to the most used variables in banana experiments. The following characteristics were evaluated: plant height, pseudostem diameter, bunch weight, hand weight, fruit weight, number of fruits per bunch, fruit length, fruit diameter, number of hands and number of days from planting until harvest. 650 $aBanana 700 1 $aSILVEIRA, T. C. da 700 1 $aAMORIM, E. P. 700 1 $aROCHA, J.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | OLIVEIRA, N. T. E. de; FONSECA, J. B.; SOARES, R. da T. R. N.; FERREIRA, K. S. Triglicerídeos sangüíneos e composição química da carne de codornas alimentadas com bixina e niacina suplementar. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 41, n. 8, p. 1227-1233, ago. 2006 Título em inglês: Plasma triglycerides and chemical composition of quail?s meat fed on bixin and supplementary niacin.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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2. |  | MAIA, G. A. R.; FONSECA, J. B.; SOARES, R. da T. R. N.; SILVA, M. de A. e; SOUZA, C. L. M. de. Qualidade dos ovos de poedeiras comerciais alimentadas com levedura seca de cana-de-açúcar. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 37, n. 9, p. 1295-1300, set. 2002 Título em inglês: Quality of the eggs of commercial layers fed with sugarcane dry yeast.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 2 | |
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