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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
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Data corrente: |
13/07/2006 |
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Data da última atualização: |
29/01/2015 |
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Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
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Autoria: |
KASS, D. C. L.; SOMARRIBA, E.; MACÊDO, J. L. V. de. |
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Afiliação: |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
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Título: |
Soil phosphorus fractions in agroforestry systems: effect of soil dept and sampling time. |
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Ano de publicação: |
1999 |
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Fonte/Imprenta: |
Agroforestry Forum, v. 9, n. 4, p. 42-49, 1999. |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
The principal aim of this study was to determine if different depths and times of sampling could affect the distribution of inorganic and organic P in a soil in which different agroforesty practices had been carried on for 13 years. |
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Palavras-Chave: |
Agrofloresta. |
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Thesagro: |
Amostragem; Fósforo; Solo. |
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Categoria do assunto: |
-- |
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Marc: |
LEADER 00762naa a2200193 a 4500 001 1678461 005 2015-01-29 008 1999 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aKASS, D. C. L. 245 $aSoil phosphorus fractions in agroforestry systems$beffect of soil dept and sampling time. 260 $c1999 520 $aThe principal aim of this study was to determine if different depths and times of sampling could affect the distribution of inorganic and organic P in a soil in which different agroforesty practices had been carried on for 13 years. 650 $aAmostragem 650 $aFósforo 650 $aSolo 653 $aAgrofloresta 700 1 $aSOMARRIBA, E. 700 1 $aMACÊDO, J. L. V. de 773 $tAgroforestry Forum$gv. 9, n. 4, p. 42-49, 1999.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | COSTA, I. M.; SILVA, L. M. P. E; CARDOSO, A. DE S.; RABANAL, R. C.; CARVALHO, C. W. P. de; TROMBETE, F.; FANTE, C. A. Processing and characterization of extruded pearl millet flours from decorticated and whole grains. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoá, 2023. Pôster 163197; SLACAN.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 2. |  | COSTA, I. M.; SILVA, L. M. P. e; CARDOSO, A. de S.; SILVA, A. N. A.; SILVA, N. H. A. da; CORREIA, V. T. da V.; SANTOS, A. N. dos; BARBOSA, C. D.; SILVA, W. A. da; CARVALHO, C. W. P. de; TROMBETE, F. M.; FANTE, C. A. Impact of fiber addition on quality and consumer perception of whole-grain cakes produced with extruded pearl millet (Pennisetum glaucum) flour. Journal of Cereal Science, v.120, 104039, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 3. |  | COSTA, I. M.; SILVA, L. M. P. E.; CARDOSO, A. DE S.; SILVA, A. N. A.; SILVA, N. H. A. DA; CORREIRA, V. T. DA V.; SANTOS, A. N. DOS; BARBOSA, C. D.; CARVALHO, C. W. P. de; TROMBETE, F.; FANTE, C. A. Whole-grain cakes produced with extruded pearl millet flour: acceptance and descriptive sensory characteristics with consumers. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoá, 2023. POSTER 163195.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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