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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Data corrente: |
15/01/2002 |
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Data da última atualização: |
16/03/2023 |
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Autoria: |
TURNER, N. C.; SHACKEL, K. A.; COULTRE, I. F. |
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Título: |
Leaf-cutter psychrometers, a cautionary note. |
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Ano de publicação: |
2000 |
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Fonte/Imprenta: |
Agronomy Journal v.92, n.4, p.538-541, 2000. |
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Idioma: |
Inglês |
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Notas: |
Notes e Unique Phenomena. |
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Conteúdo: |
Nontranspiring (covered) leaf water potential on greenhouse-grown chickpea (Cicer arietinum L.) leaves was measured with the pressure chamber and leaf-cutter psychrometer techniques over a range of water potentials. Potentials measured with the leaf-cutter psychrometer technique were highly variable and not well correlated with the values measured with the pressure chamber. The objectives of this study were to identify the basis for the discrepance between the to techniques and to identify procedures to minimize the errors. |
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Thesagro: |
Folha; Grão de Bico. |
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Categoria do assunto: |
-- |
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Marc: |
LEADER 01022naa a2200181 a 4500 001 1650344 005 2023-03-16 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTURNER, N. C. 245 $aLeaf-cutter psychrometers, a cautionary note.$h[electronic resource] 260 $c2000 500 $aNotes e Unique Phenomena. 520 $aNontranspiring (covered) leaf water potential on greenhouse-grown chickpea (Cicer arietinum L.) leaves was measured with the pressure chamber and leaf-cutter psychrometer techniques over a range of water potentials. Potentials measured with the leaf-cutter psychrometer technique were highly variable and not well correlated with the values measured with the pressure chamber. The objectives of this study were to identify the basis for the discrepance between the to techniques and to identify procedures to minimize the errors. 650 $aFolha 650 $aGrão de Bico 700 1 $aSHACKEL, K. A. 700 1 $aCOULTRE, I. F. 773 $tAgronomy Journal$gv.92, n.4, p.538-541, 2000.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 27 | |
| 2. |  | DELIZA, R.; ANDRADE, J. C. de. Sensory aspects of nonthermally processed foods. In: ZHANG, H. Q.; BALASUBRAMANIAM, V. M.; DUNNE, C. P.; YUAN, J. T. C.; FARKAS, D. F.; BARBOSA-CÁNOVAS, G. V. (ed.). Nonthermal processing technologies for food. 2. ed. Nova Jersey: John Wiley & Sons, 2025. v. 1, cap. 2, p.13-31.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 10. |  | ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D.; ARES, G.; DELIZA, R. Impacto das características não sensoriais na escolha de presunto cru e copa. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida: anais. Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 187.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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| 11. |  | ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D.; ARES, G.; DELIZA, R. Impacto das características não sensoriais na escolha de presunto cru e copa. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 187.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 15. |  | FERREIRA, M. W. de M.; CHAGAS, E. A.; ANDRADE, J. C. de; SANTOS, V. A. dos; LOZANO, R. M. B. Enraizamento de estacas de camu-camu em câmara de subirrigação sob diferentes doses de aib e tempos de imersão. In: ENCONTRO DO PROGRAMA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 13., 2014, Boa Vista,RR. Anais... Boa Vista, RR: UFRR, 2015.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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| 16. |  | BLANES, J.; ANDRADE, J. C. de P.; LIMA, W.; LIMA, L. B. de; FERNANDES, V.; MARQUES, A. C.; GOMES, M. Construindo corredores ecológicos na Mata Atlântica do Sul da Bahia através de sistemas agroflorestais com enfoque em processos participativos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE SISTEMAS AGROFLORESTAIS, 5., 2004, Curitiba. SAFs: desenvolvimento com proteção ambiental: anais. Colombo: Embrapa Florestas, 2004. p. 360-362. (Embrapa Florestas. Documentos, 98).| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| 18. |  | ANDRADE, J. C. de; DELIZA, R.; YAMADA, E. A.; GALVÃO, M. T. E. L.; FREWER, L. J.; BERAQUET, N. J. Percepção do consumidor frente aos riscos associados aos alimentos, sua segurança e rastreabilidade. Brazilian Journal of Food Technology, Campinas, v. 16, n. 3, p. 184-191, jul./set. 2013.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 20. |  | ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D. de; ARES, G.; DELIZA, R. Influence of evoked contexts on rating-based conjoint analysis: case study with lamb meat. Food Quality and Preference, Amsterdam, v. 53, p. 168-175, Oct. 2016.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 27 | |
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