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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
07/12/1995 |
Data da última atualização: |
02/07/2025 |
Autoria: |
SHARMA, N.; KESHRI, R. C.; SHARMA, B. D.; PADDA, G. S.; KONDAIAH, N. |
Título: |
Processing and palatability properties of goat meat tikka. |
Ano de publicação: |
1989 |
Fonte/Imprenta: |
India Journal of Animal Science, v. 59, n. 2, p. 292-296, 1989. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Recipes for goat meat tikka were developed using various combinations of extenders. Recipes containing 10% shredded potato and a combination of shredded potato with 5% each of bread crumbs and rice flour were considered superior for most of the sensory scores. The recipes containing 10% wheat flour gave cereal taste. The flour lowered the acceptability though improved the textural properties and cooking yield of tikka. Frozen storage (1 week) of raw moulded tikka had similar sensory properties as the fresh ones. The incorporation of these extenders improved the textural qualities and reduced the cost of production. |
Palavras-Chave: |
Carne caprina; Yield potential. |
Thesagro: |
Caprino; Carne; Palatabilidade. |
Thesaurus Nal: |
Cooking; Food acceptability; Food processing; Food technology; Goat meat; Goats; Palatability; Recipes; Yields. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
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Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SILVA, J. C. F. D. DA.; SANTOS, S. A.; SALES, R. L.; CRUZ, L. H. DA.; GARCIA, J. B.; RAVAGLIA, E. Comportamento ingestivo de diferentes categorias de bovinos de corte em pastagens nativas e exóticas durante seca no Pantanal. SIMPÓSIO SOBRE RECURSOS NATURAIS E SOCIOECONÔMICOS DO PANTANAL, 5., 2010, Corumbá, MS. Anais... Corumbá: Embrapa Pantanal: UFMS; Campinas: ICS do Brasil, 2010. 1 CD-ROM SIMPAN 2010. Não PaginadoTipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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Registros recuperados : 1 | |
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