|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Caprinos e Ovinos. Para informações adicionais entre em contato com cnpc.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
01/08/1992 |
Data da última atualização: |
08/11/2023 |
Autoria: |
LESPERANCE, A. L.; BOHMAN, V. R.; MARBLE, D. W. |
Título: |
Development of techniques for evaluating grazed forage. |
Ano de publicação: |
1960 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Dairy Science, v. 43, n. 5, p. 682-689, 1960. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The purpose of this study was to (1) develop suitable bioilogical sampling techniques with steers, to further investigate the intake andnutritive value of grazed forages, (2) make chemical comparisons between feeds of known composition and samples collected from these same feeds through fistulas. |
Palavras-Chave: |
Avaliacao; Ruminal; Tecnica. |
Thesagro: |
Fistula Esofágica; Planta Forrageira. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00862naa a2200205 a 4500 001 1520490 005 2023-11-08 008 1960 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aLESPERANCE, A. L. 245 $aDevelopment of techniques for evaluating grazed forage.$h[electronic resource] 260 $c1960 520 $aThe purpose of this study was to (1) develop suitable bioilogical sampling techniques with steers, to further investigate the intake andnutritive value of grazed forages, (2) make chemical comparisons between feeds of known composition and samples collected from these same feeds through fistulas. 650 $aFistula Esofágica 650 $aPlanta Forrageira 653 $aAvaliacao 653 $aRuminal 653 $aTecnica 700 1 $aBOHMAN, V. R. 700 1 $aMARBLE, D. W. 773 $tJournal of Dairy Science$gv. 43, n. 5, p. 682-689, 1960.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 223 | |
Registros recuperados : 223 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|