BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Caprinos e Ovinos. Para informações adicionais entre em contato com cnpc.biblioteca@embrapa.br.
Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  11/12/2023
Autoria:  SMITH, A. D.
Afiliação:  ARTHUR D. SMITH, Utah State University and Utah State Department of Fish and Game.
Título:  Determining common use grazing capacities by application of the key species concept.
Ano de publicação:  1965
Fonte/Imprenta:  Journal Range Management, v. 18, n. 4, p. 196-201, Jul. 1965.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Correct substitution rates of one grazing animal for another under common use are uniform, being governed at any point by the utilization standard of some single species. This key species may vary at different levels of animal combinations, thus changing the rate of substitution to another but still constant rate. Under certain conditions, common use can add capacity in one direction only, e.g. when the animal to which the range is less suited is substituted for the other. In this case the best suited animal alone provides maximum grazing capacity. The capacity under common use may be greater than that realized with the less suited animal alone, or greater than either animal alone, depending upon the particular combination of animal numbers that are present and the particular range. No blanket statement may be made that common use increases grazing capacity. Each situation must be determined independently upon the basis of animal preferences and the forage present. Administrative problems and social objectives, which were not considered here, may justify allocations of range resources on other bases than grazing capacity. Table 1. Forage factors reported by Cook (1954) reanalyzed to illustrate indicator species concept; Table 2. Utilization and percent of diets of major forage species for deer (D) and sheep (S) on study area in Logan Canyon, Utah; Table 3. Calculated grazing capacities of a range for selected combinations of deer and sheep with two key species; Table 4. Util... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Big game; Common Use; Grassland; Grazing animal; Grazing Capacities; Key Species Concept; Management; Range Production; Substitution Rates.
Thesagro:  Bovino; Caprino; Manejo; Nutricao animal; Pastagem Nativa.
Thesaurus Nal:  Agropyron; Animal nutrition; Bromus; Cattle; Elymus; Grazing; Harvesting; Lathyrus; Sheep; Symphoricarpos; Thalictrum.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC6610 - 1ADDAP - PP
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 4
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoSERRATO, R. V.; MENESES, C. H. G de; BALDANI, J. I. Structural characterization of an exopolysaccharide produced by the endophyte Gluconacetobacter diazotrophicus. In: ANNUAL MEETING OF BRAZILIAN BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY SOCIETY, 40., 2011, Foz do Iguaçu. Abstracts. São Paulo: SBBq, 2011
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoMENESES, C. H. S. G. de; SERRATO, R. V.; ROUWS, L. F. M.; ARAUJO, J. L. S. de; VIDAL, M. S.; BALDANI, J. I. Produção, extração e quantificação de exopolissacarídeos sintetizados por G. diazotrophicus PAL5T em meio de cultivo líquido. Seropédica: Embrapa Agrobiologia, 2009. 4 p. (Embrapa Agrobiologia. Comunicado Técnico, 122).
Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoSERRATO, R. V.; MENESES, C. H. G. de; VIDAL, M. S.; SANTANA-FILHO, A.; IACOMINI, M.; SASSAKI, G. L.; BALDANI, J. I. Structural studies of an exopolysaccharide produced by Gluconacetobacter diazotrophicus Pal5. Carbohydrate Polymers, v. 98, p. 1153-1159, 2013 .
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.
Visualizar detalhes do registroAcesso restrito ao objeto digitalImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoSERRATO, R. V.; MENESES, C. H. G de; SASSAKI, G. L; SANTANA FILHO, A. P.; ROUWS, L. F. M.; ARAUJO, J. L. S. de; CHAVES, M. S.; IACOMINI, M.; BALDANI, J. I. Chemical and structural analysis on the exopolysaccharide produced by the nitrogen-fixing bacterium Gluconacetobacter diazotrophicus Pal5 In: ANNUAL MEETING OF BRAZILIAN BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY SOCIETY, 40., 2011, Foz do Iguaçu. Abstracts. São Paulo: SBBq, 2011
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 4
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional