BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Caprinos e Ovinos. Para informações adicionais entre em contato com cnpc.biblioteca@embrapa.br.
Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  20/06/2023
Autoria:  SATTER, L. D.; SLYTER, L. L.
Título:  Effect of ammonia concentration on rumen microbial protein production in vitro.
Ano de publicação:  1974
Fonte/Imprenta:  British Journal of Nutrition, v. 32, n. 2, p. 199-208, Sep. 1974.
DOI:  https://doi.org/10.1079/BJN19740073
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  1. The effect of ammonia concentration on microbial protein production was determined in continuous-culture fermentors charged with ruminal contents obtained from steers fed on either a protein-free purified diet, a maize-based all-concentrate diet, or a forage?concentrate (23:77) diet. Urea was infused into the fermentors to maintain various concentrations of ammonia in the incubating mixtures. 2. Under nitrogen-limiting conditions, microbial protein yield measured as tungstic acid-precipitable N (TAPN) increased linearly with supplementary urea until ammonia started to accumulate in the incubating ingesta. Increasing the ammonia concentration beyond 50 mg NH3-N/l had no effect on microbial protein production. 3. The molar proportions of volatile acids produced were not affected by the level of urea supplementation. Total acid production was decreased slightly under N-limiting conditions, but not to the same extent as microbial protein production. 4. Estimated yield of microbial dry matter/mol ATP produced averaged 15·6 when non-limiting N as urea was provided with the purified diet. 5. These results suggest that addition of non-protein N supplements to ruminant rations are warranted only if the prevailing concentration of ruminal ammonia is less than 50 mg NH3-N/l ruminal fluid.
Palavras-Chave:  Nutricao Proteica.
Thesagro:  Ruminante.
Thesaurus Nal:  Ammonia; In vitro digestibility; Microbial proteins; Ruminant nutrition; Volatile fatty acids.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC6162 - 1ADDAP - DD
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoJIMENZ-RUEDA, J.R.; PESSOTTI, J. E. S.; MATTOS, J. T. de. Modelo para o estudo da dinâmica evolutiva dos aspectos fisiográficos dos Pantanais. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 33, p. 1763-1773, out. 1998. Edição especial. Título em inglês: Study model for the evolutive dynamics of physiographic aspects of wetlands.
Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional