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Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  19/07/2023
Autoria:  BLAXTER, K. L.; MITCHELL, H. H.
Título:  The factorization of the protein requirements of ruminants and of the protein values of feeds, with particular reference to the significance of the metabolic fecal nitrogen.
Ano de publicação:  1948
Fonte/Imprenta:  Journal of Animal Science, v. 7, v. 3, p. 351-372, Aug. 1948.
DOI:  https://doi.org/10.2527/jas1948.73351x
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: The factorial method for the estimation of the protein requirements of animals is briefly outlined, and the divergence between such estimates for cattle and sheep and accepted feeding standards is discussed. The metabolic fecal N which can be regarded as an inevitable loss to the body has been incorporated as a term in the general factorial procedure, and it is shown that the requirement of the animal for digestible protein cannot be divorced from the character of the ration which is fed, because the latter determines the output of metabolic fecal nitrogen. The term ?available protein,? represented by the equation is suggested, to obviate the difficulties of multiple ration standards implied under a above. Available protein represents the metabolizable protein of a feed, taxed for the loss of body N which its ingestion entails and thus available for covering endogenous losses and the demands of other anabolic processes. A method of calculation of the true digestibility coefficients of feeds and classes of feeds is presented, and it is shown that the same equation may be used to predict accurately the metabolic fecal N. A table of feed composition, illustrating the computation of metabolizable, apparently digestible, and available protein is given, based on the above methods. The importance of the metabolic fecal N in determining the minimum requirement of protein of the ruminant is shown by the explanation thus afforded of the anomalous results obtained when ration... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Fattening; Metodo fatorial; Requerimento proteico.
Thesagro:  Nutrição; Ruminante.
Thesaurus Nal:  Animal production; Cattle feeding; Feeds; Finishing; Heifers; Lambs; Nutrient requirements; Protein requirement; Ruminant nutrition; Sheep feeding; Young animals.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC5752 - 1ADDAP - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoMACEDO, A. N. de; SARTELLI, N. C.; NOGUEIRA, A. R. de A.; BRONDI, S. H. G. Desenvolvimento e validação de metodologia para Determinação de resíduos de acaricidas em leite bovino. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 2., 2010, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação Agropecuária: Embrapa Pecuária Sudeste, 2010.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste.
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