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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  17/02/2005
Data da última atualização:  03/08/2017
Autoria:  BORDIGNON, J. R.; NAKAHARA, K.; YOSHIHASHI, T.; NIKKUNI, S.
Título:  Hydrolysis of isoflavones and consumption of oligosaccharides during lactic acid fermentation of soybean milk.
Ano de publicação:  2004
Fonte/Imprenta:  JARQ. Japan Agricultural Research Quarterly, Tsukuba, v. 38, n. 4, p. 259-265, Oct. 2004.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Aiming to select suitable strains of lactic acid bacteria for producing yogurt-like functional food from soybean milk, the fermentation properties of 14 lactic bacterial strains belonging to genera Bifidobacterium, Lactobacillus, Lactococcus and Streptococcus were evaluated using soybean milk as the culture medium. All 14 strains examined were able to grow in soybean milk. Twelve out of the 14 strains lowered the pH of the medium and produced lactic acid. Tested strains showed a variety of consumption patterns of oligosaccharides and hydrolyzing capacity of isoflavone glucosides. Three strains, Bifidobacterium breve JCM 1192, B. bifidum JCM 1255 and Lb. casei subsp. rhamnosus IFO 3425 exhibited the most promissing results. These strains could hydrolyze both daidzin and genistin to corresponding aglycones, and consume raffinose and stachyose in addition to lowering the pH and producing lactic acid.
Thesagro:  Leite; Soja.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSO24776 - 1UPCAP - --
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroenergia.
Data corrente:  01/02/2016
Data da última atualização:  22/02/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  DIAS, B. B. A.; MARTINS, P. K.; RIBEIRO, A. P.; Yamaguchi-Shinozaki, K.; Nakashima, K.; Fujita, Y.; NEPOMUCENO, A. L.; SOUSA, C. A. F. de; KOBAYASHI, A. K.; MOLINARI, H. B. C.
Afiliação:  BARBARA ANDRADE DIAS BRITO DA CUNHA, CNPAE; Polyana K. Martins; Ana Paula Ribeiro; Kazuko Yamaguchi-Shinozaki, University of Tokyo; Kazuo Nakashima, Japan International Research Center for Agricultural Sciences; Yasunari Fujita, Japan International Research Center for Agricultural Sciences; ALEXANDRE LIMA NEPOMUCENO, SRI; CARLOS ANTONIO FERREIRA DE SOUSA, CNPAE; ADILSON KENJI KOBAYASHI, CNPAE; HUGO BRUNO CORREA MOLINARI, CNPAE.
Título:  Water deficit induced expression of AREB gene in sugarcane.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: GERMPLASM AND BREEDING, 11.; MOLECULAR BIOLOGY ISSCT WORKSHOP, 8., 2015, Saint-Gilles Réunion Island. Pushing the frontiers of sugarcane improvement: abstract. [S.l]: Ercane, 2015.
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Stress-inducible promoter; Transcription factor.
Thesaurus NAL:  drought tolerance.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroenergia (CNPAE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAE2867 - 1UPCRA - DD
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