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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
22/11/2024 |
Data da última atualização: |
22/11/2024 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
LOURENÇO JUNIOR, V.; LOPES, C. A.; REIS, A. |
Afiliação: |
VALDIR LOURENCO JUNIOR, CNPH; CARLOS ALBERTO LOPES, CNPH; AILTON REIS, CNPH. |
Título: |
White mold |
Ano de publicação: |
2024 |
Fonte/Imprenta: |
In: ROBERTS, P.; SANOGO, S.; CORONA, F. O. Compendium of Pepper Diseases, Disorders, and Pests. 2. ed. St. Paul: APS Publications, 2024. |
Páginas: |
3 p. |
ISBN: |
978-0-89054-716-8 |
DOI: |
https://doi.org/10.1094/9780890547168.03.14.1 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
White mold, or Sclerotinia rot, is a devastating disease of many crops cultivated under cool and wet conditions. Although sweet pepper is not among the most affected crops, it is subject to losses of up to 40% whenever favorable environmental conditions occur. This chapter describes symptoms of the disease, identifies its causal agent, explains its disease cycle and epidemiology, and recommends strategies for its management. Two figures are included along with a list of references. |
Thesagro: |
Doença de Planta; Mofo Branco; Pimentão; Sclerotinia Sclerotiorum. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01191naa a2200229 a 4500 001 2169420 005 2024-11-22 008 2024 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-0-89054-716-8 024 7 $ahttps://doi.org/10.1094/9780890547168.03.14.1$2DOI 100 1 $aLOURENÇO JUNIOR, V. 245 $aWhite mold$h[electronic resource] 260 $c2024 300 $a3 p. 520 $aWhite mold, or Sclerotinia rot, is a devastating disease of many crops cultivated under cool and wet conditions. Although sweet pepper is not among the most affected crops, it is subject to losses of up to 40% whenever favorable environmental conditions occur. This chapter describes symptoms of the disease, identifies its causal agent, explains its disease cycle and epidemiology, and recommends strategies for its management. Two figures are included along with a list of references. 650 $aDoença de Planta 650 $aMofo Branco 650 $aPimentão 650 $aSclerotinia Sclerotiorum 700 1 $aLOPES, C. A. 700 1 $aREIS, A. 773 $tIn: ROBERTS, P.; SANOGO, S.; CORONA, F. O. Compendium of Pepper Diseases, Disorders, and Pests. 2. ed. St. Paul: APS Publications, 2024.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | FRANCO, G. L.; SILVA, F. S. da; ROCHA, M. de S. T. da; FERREIRA, R. F.; RAMOS, A. K. B.; CAIXETA, E. B.; MEDEIROS, L. Q. Efeito da suplementacao com levedura e enzimas fibroliticas sobre parametros ruminais pH e nitrogenio amoniacal em bovinos alimentados com feno de coast-cross. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 41., 2004, Campo Grande, MS. A producao animal e a seguranca alimentar: anais. Campo Grande: SBZ: Embrapa Gado de Corte, 2004. 1 CD-ROM.Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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2. |  | FRANCO, G. L.; BARROS, L. F.; ROCHA, M. DE S. T.; MEDEIROS, L. Q.; D'OLIVEIRA, M. C.; DIOGO, J. M. DA S.; RAMOS, A. K. B. Suplementação proteico-energética sobre o consumo voluntário e parâmetros ruminais em novilhos. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, v. 11, n. 2, p. 371-385, abr./jun. 2010.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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Registros recuperados : 2 | |
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