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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
21/05/2024 |
Data da última atualização: |
21/05/2024 |
Autoria: |
MORRISSEY, P. A. |
Título: |
The N-acetyl neuraminic-acid content of the milk of various species. |
Ano de publicação: |
1973 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Dairy Research, v. 40, n. 3, p. 221-225, Oct. 1973. |
DOI: |
https://doi.org/10.1017/S0022029900014795 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Average N-acetyl neuraminic-acid (NANA) content of milk from cow, sheep, goat, mare, donkey and sow (about 10 samples from each species) was 17·7, 10·1, 6·4, 6·1, 12·0 and 64·0mg/100 ml, of which 14·2, 8·4, 3·2, 3·1, 5·0 and 53·7mg/100 ml respectively was in the casein fraction. The NANA content of casein showed marked species variation ranging from an average of 2·18 % for the sow to 0·09 % for the goat. About 28 % of the casein NANA of mare's milk was liberated in the fraction soluble in 12 % TCA by the action of rennin at pH 6·6 compared with 75 and around 100 % for donkey's and sow's milk respectively; about half the total NANA in the casein of cow's, sheep's and goat's milk was released under the same conditions. |
Thesaurus Nal: |
Casein; Cattle; Cows; Ewe milk; Goat milk; Mare milk; Milk proteins; Sheep. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registros recuperados : 9 | |
4. |  | ANDREUCCETTI, C.; FERREIRA, M. D.; MORETTI, C. L.; HONÓRIO, S. L. Qualidade pós-colheita de frutos de tomate cv. Andréa tratados com etileno. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 25, n. 1, p. 122-126, jan./mar. 2007.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Nacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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8. |  | ARAÚJO, M. C. de; BISCEGLI, C. I.; JORGE, L. A. de C.; FERRAZ, A. C. de O.; HONÓRIO, S. L. Diagnóstico dos efeitos de tratamento térmico na castanha de caju através de tomografia de ressonância magnética. SEMANA INTERNACIONAL DA FRUTICULTURA, FLORICULTURA E AGROINDÚSTRIA-FRUTAL=INTERNATIONAL WEEK OF FRUIT CROP, FLORICULTURE AND AGROINDUSTRY, 9.; SIMPÓSIO DE INOVAÇÕES TECNOLÓGICAS E GERENCIAIS=SYMPOSIUM OF TECHNOLOGICAL AND MANAGERIAL INNOVATIONS, 2., 2002, Fortaleza. FRUTAL 2002. Agribusiness: desafios deste século=Agribusiness: challenges from this century.:. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical: SEBRAE, 2002. Não paginado. 1 CD-ROM.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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9. |  | VAZ, C. M. P.; MASCARENHAS, S.; CRESTANA, S.; HONORIO, S. L.; REICHARDT, K.; PAULETTO, E.; NOVAES, A. P.; ASSIS, J. T. de; CRUVINEL, P. E. Round table: partnership and perspectives of reconstructive tomography in the agribusiness. CRUVINEL, P. E.; COLNAGO, L. A. (Ed). Advances in agricultural tomography. São Carlos: Embrapa Agricultural Instrumentation, 2000. p. 148-158.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 9 | |
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