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Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  21/05/2024
Data da última atualização:  21/05/2024
Autoria:  ONO, T.; ODAGIRI, S.; TAKAGI, T.
Afiliação:  TOMOTADA ONO; SATOSHI ODAGIRI; TOSHIO TAKAGI.
Título:  Separation of the submicelles from micellar casein by high performance gel chromatography on a TSK-GEL G4000SW column.
Ano de publicação:  1983
Fonte/Imprenta:  Journal of Dairy Research , v. 50, n. 1, p. 37-44, Feb. 1983.
DOI:  https://doi.org/10.1017/S0022029900032507
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Bovine caseins from skim-milk (micellar casein and acid precipitated casein) were separated into 4 discrete components by high performance gel chromatography on a TSK-GEL G4000SW columm. The resolution was better than that obtained by conventional gel chromatography which resulted in separation into 2 components at best. Our results showed that the second and third components consisted of αs1- and κ-caseins and αs1- and β-caseins respectively. They are presumed to be submicellar fractions. Samples prepared by removal of Ca phosphate from large and small micelles were rich in the third and the second components respectively. It is suggested that casein micelles consist of αs1- and κ-casein complexes and complexes and polymers of αs1- and β-casein which are situated preferentially on the periphery and in the interior of the micelles respectively.
Thesaurus Nal:  Bulk milk; Casein.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC40811 - 1ADDAP - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoNOBRE, A. C. de O.; ALMEIDA, A. S. S. da S.; LEMOS, A. P. D.; MAGALHAES, H. C. R.; GARRUTI, D. dos S. Volatile profile of cashew apple juice fibers from different production steps. Molecules, v. 20, n. 6, p. 9803-9815, 2015.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.
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