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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Solos. |
Data corrente: |
07/10/2021 |
Data da última atualização: |
07/10/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
DE-POLLI, H.; BOHLOOL, B. B.; DOBEREINER, J. |
Afiliação: |
HELVECIO DE POLLI, SNLCS; B. BEN BOHLOOL, UNIVERSITY OF HAWAII; JOHANNA DOBEREINER, SNLCS. |
Título: |
Serological differentiation of Azospirillum species belonging to different host-plant specificity groups. |
Ano de publicação: |
1980 |
Fonte/Imprenta: |
Archives of Microbiology, v. 126, n. 3, p. 217-222, 1980. |
DOI: |
https://doi.org/10.1007/BF00409923 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The results of the cross reactions of the 27 strains of Azospirillum spp. with 4 fluorescent antibodies (FA) show a neat differentiation between the two species. A. lipoferum represents a more homogenous group in respect to FA reactions and highly fluorescent preparations were obtained with strains from a large scope origin against Sp59 FA, the type strain. In contrast A. brasilense contains at least three sub groups in respect to FA reactions. The first includes all denitrifing strains (nir+) which react with FA from Sp7 the type strain. None of the nir- strains reacted strongly with Sp7 FA. One part of the A. brasilense nir- group which includes the strains isolated from well sterilized rice and wheat roots (Sp 107, 107 st, 106 and 109 st) reacts with FA of their reference strain Sp107 but not with that of Sp28 FA. The strains isolated from unsterilized roots and soils reacted with SP28 FA and not with that of Sp107 FA. In addition there were 3 strains (Sp A4, 34 and 67) which reacted with neither of the FAs. |
Palavras-Chave: |
Immunofluorescence. |
Thesagro: |
Microrganismo; Taxonomia. |
Thesaurus Nal: |
Azospirillum. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Solos (CNPS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 9 | |
5. |  | MATTIETTO, R. A.; MATTA, V. M.; TSUKUI, A.; CORDEIRO, B. S.; SILVA, R. F. da. Avaliação de perdas de antocianinas totais ao longo da linha de processamento de polpa de açaí pasteurizada e congelada. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 8., 2009, Campinas. Ciência de alimentos no mundo globalizado: novos desafios, novas perspectivas. Campinas: Unicamp, 2009. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. |  | MATTIETTO, R. A.; MATTA, V. M.; TSUKUI, A.; CORDEIRO, B. S.; SILVA, R. F. da. Avaliação de perdas de antocianinas totais ao longo da linha de processamento de polpa de açaí pasteurizada e congelada. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 8., 2009, Campinas. Ciência de alimentos no mundo globalizado: novos desafios, novas perspectivas. Campinas: Unicamp, 2009. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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9. |  | MATTIETTO, R. de A.; BEZERRA, V. S.; TÁXI, C. D.; YANO, C. Y.; CORDEIRO, B. S.; TSUKUI, A. Otimização do processo de conservação do leite de amapádoce (Brosimum parinarioides Ducke). In: CONFERÊNCIA DO SUBPROGRAMA DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA - SPC&T FASE II/PPG7, 2008, Belém, PA. Anais... Brasília, DF: CNPq, 2009. p. 352-354. Disponível também em CD-ROM (CD 00173).Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Amapá; Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 9 | |
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