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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
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Data corrente: |
04/06/2020 |
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Data da última atualização: |
05/06/2020 |
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Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
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Autoria: |
GIROTO, A. S.; VALLE, S F. do; RIBEIRO, T.; RIBEIRO, C.; MATTOSO, L. H. C. |
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Afiliação: |
CAUE RIBEIRO DE OLIVEIRA, CNPDIA; LUIZ HENRIQUE CAPPARELLI MATTOSO, CNPDIA. |
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Título: |
Towards urea and glycerol utilization as "building blocks" for polyurethane production: A detailed study about reactivity and structure for environmentally friendly polymer synthesis. |
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Ano de publicação: |
2020 |
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Fonte/Imprenta: |
Reactive and Functional Polymers, n. 153, a. 10629, 2020. |
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Páginas: |
1 - 11 |
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ISSN: |
1381 - 5148 |
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DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.reactfunctpolym.2020.104629 |
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Idioma: |
Inglês |
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Palavras-Chave: |
Building blocks; Polyurea compounds; Synthesis of polyurethane. |
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Categoria do assunto: |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | HERRERO, M.; THORNTON, P. K.; MASON-D'CROZ, D.; PALMER, J.; BENTON, T. G.; BODIRSKY, B. L.; BOGARD, J. R.; HALL, A.; LEE, B.; NYBORG, K.; PRADHAN, P.; BONNETT, G. D.; BRYAN, B. A.; CAMPBELL, B. M.; CHRISTENSEN, S.; CLARK, M.; COOK, M. T.; BOER, I. J. M. de; DOWNS, C.; DIZYEE, K.; FOLBERTH, C.; GODDE, C. M.; GERBER, J. S.; GRUNDY, M.; HAVLIK, P.; JARVIS, A.; KING, R.; LOBOGUERRERO, A. M.; LOPES, M. A.; MCLNTYRE, C. L.; NAYLOR, R.; NAVARRO, J.; OBERSTEINER, M.; PARODI, A.; PEOPLES, M. B.; PIKAAR, I.; POPP, A.; ROCKSTROM, J.; ROBERTSON, M. J.; SMITH, P.; STEHFEST, E.; SWAIN, S. M.; VALIN, H.; VAN WIJK, M.; VAN ZANTEN, H. H. E.; VERMEULEN, S.; VERVOORT, J.; WEST, P. C. Innovation can accelerate the transition towards a sustainable food system. Nature Food, v. 1, p. 266-272, May 2020. Perspective.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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