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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Amazônia Ocidental. Para informações adicionais entre em contato com cpaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Ocidental. |
Data corrente: |
25/05/2020 |
Data da última atualização: |
02/12/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
LIMA, C. A. S.; BUSSONS, M. R. F. M.; OLIVEIRA, A. T. de; ARIDE, P. H. R.; O'SULLIVAN, F. L. A.; PANTOJA-LIMA. J. |
Afiliação: |
Carlos André Silva Lima, IPAAM; Márcia Regina Fragoso Machado Bussons, Fazenda Dona Branca; Adriano Teixeira de Oliveira, IFAM; Paulo Henrique Rocha Aride, IFAM; FERNANDA LOUREIRO ALMEIDA OSULLIVAN, CPAA; Jackson Pantoja-Lima, IFAM. |
Título: |
Socioeconomic and profitability analysis of tambaqui Colossoma macropomum fish farming in the state of Amazonas, Brazil. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Aquaculture Economics & Management, v. 24, n. 4, p. 406-421, 2020. |
DOI: |
https://doi.org/10.1080/13657305.2020.1765895 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study is to identify the economic–financial viability, attractiveness potential, and investment risks of tambaqui farming in the state of Amazonas, Brazil. Tambaqui is the main native fish in Brazilian aquaculture. |
Palavras-Chave: |
Economic viability. |
Thesagro: |
Colossoma Macropomum. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00985naa a2200217 a 4500 001 2122545 005 2021-12-02 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1080/13657305.2020.1765895$2DOI 100 1 $aLIMA, C. A. S. 245 $aSocioeconomic and profitability analysis of tambaqui Colossoma macropomum fish farming in the state of Amazonas, Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2020 520 $aThe objective of this study is to identify the economic–financial viability, attractiveness potential, and investment risks of tambaqui farming in the state of Amazonas, Brazil. Tambaqui is the main native fish in Brazilian aquaculture. 650 $aColossoma Macropomum 653 $aEconomic viability 700 1 $aBUSSONS, M. R. F. M. 700 1 $aOLIVEIRA, A. T. de 700 1 $aARIDE, P. H. R. 700 1 $aO'SULLIVAN, F. L. A. 700 1 $aPANTOJA-LIMA. J. 773 $tAquaculture Economics & Management$gv. 24, n. 4, p. 406-421, 2020.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA) |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria Tropical. Para informações adicionais entre em contato com cnpat.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
17/03/2021 |
Data da última atualização: |
26/05/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 3 |
Autoria: |
CASTRO, J. M. C. DE; ALVES, C. A. N.; SANTOS, K. DE L.; SILVA, E. de O.; ARAÚJO, I. M. DA S.; VASCONCELOS, L. B. DE. |
Afiliação: |
JOSE MARIA CARVALHO DE CASTRO, Department of Food Engineering, Center of Agrarian Sciences, Federal University of Ceara; CARLOS ARTUR NASCIMENTO ALVES, Department of Food Engineering, Center of Agrarian Sciences, Federal University of Ceara; KAMILA DE LIMA SANTOS, Department of Food Engineering, Center of Agrarian Sciences, Federal University of Ceara; EBENEZER DE OLIVEIRA SILVA, CNPAT; IDILA MARIA DA SILVA ARAÚJO, Embrapa Agroindústria Tropical; LUCICLEIA BARROS DE VASCONCELOS, Department of Food Engineering, Center of Agrarian Sciences, Federal University of Ceara. |
Título: |
Elaboration of a mixed beverage from hibiscus and coconut water: An evaluation of bioactive and sensory properties. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
International Journal of Gastronomy and Food Science, v. 23, 100284, 2021. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.ijgfs.2020.100284 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Antioxidant capacity; Capacidade antioxidante; Cocus nucifera; Compostos bioativos. |
Thesagro: |
Coco; Cocus; Hibiscus Sabdariffa. |
Thesaurus NAL: |
Bioactive compounds. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00921naa a2200277 a 4500 001 2132019 005 2021-05-26 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1016/j.ijgfs.2020.100284$2DOI 100 1 $aCASTRO, J. M. C. DE 245 $aElaboration of a mixed beverage from hibiscus and coconut water$bAn evaluation of bioactive and sensory properties.$h[electronic resource] 260 $c2021 650 $aBioactive compounds 650 $aCoco 650 $aCocus 650 $aHibiscus Sabdariffa 653 $aAntioxidant capacity 653 $aCapacidade antioxidante 653 $aCocus nucifera 653 $aCompostos bioativos 700 1 $aALVES, C. A. N. 700 1 $aSANTOS, K. DE L. 700 1 $aSILVA, E. de O. 700 1 $aARAÚJO, I. M. DA S. 700 1 $aVASCONCELOS, L. B. DE 773 $tInternational Journal of Gastronomy and Food Science$gv. 23, 100284, 2021.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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