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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
30/10/2018 |
Data da última atualização: |
13/12/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SILVA, L. P.; BITENCOURT, T. A.; SALTORATTO, A. L. F.; SELEGHIM, M. H. R.; ASSIS, O. B. G. de. |
Afiliação: |
ODILIO BENEDITO GARRIDO DE ASSIS, CNPDIA. |
Título: |
Antifungal activity of chitosan and its quaternized derivative in gel form and as an edible coating on cut cherry tomatoes. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Agricultural Sciences, v. 63, n. 3, p. 271-285, 2018. |
DOI: |
10.2298/JAS18033271S |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Antifungal activity; Edible coatings; Minimally processed tomatoes. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00712naa a2200205 a 4500 001 2098454 005 2018-12-13 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.2298/JAS18033271S$2DOI 100 1 $aSILVA, L. P. 245 $aAntifungal activity of chitosan and its quaternized derivative in gel form and as an edible coating on cut cherry tomatoes.$h[electronic resource] 260 $c2018 653 $aAntifungal activity 653 $aEdible coatings 653 $aMinimally processed tomatoes 700 1 $aBITENCOURT, T. A. 700 1 $aSALTORATTO, A. L. F. 700 1 $aSELEGHIM, M. H. R. 700 1 $aASSIS, O. B. G. de 773 $tJournal of Agricultural Sciences$gv. 63, n. 3, p. 271-285, 2018.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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