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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
30/01/2015 |
Data da última atualização: |
25/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SANTANA, I.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. da; SANTIAGO, M. C. P. de A.; GOUVÊA, A. C. M. S.; GODOY, R. L. de O. |
Afiliação: |
I. SANTANA, UFRJ; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; VIRGINIA MARTINS DA MATTA, CTAA; MANUELA CRISTINA P DE A SANTIAGO, CTAA; A. C. M. S. GOUVÊA; RONOEL LUIZ DE OLIVEIRA GODOY, CTAA. |
Título: |
Influence of the temperature of reverse osmosis process on the anthocyanin composition of grape juice (Vitis labrusca L.). |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Horticulturae, v. 1040, p. 89-96, Jun. 2014. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edition of Proceedings of the III International Symposium on Human Health Effects of Fruits and Vegetables, Avignon, Oct. 2009. |
Palavras-Chave: |
Membrane processes; Osmose reversa; Suco de uva. |
Thesagro: |
Antocianina; Vitis Labrusca. |
Thesaurus Nal: |
anthocyanins; delphinidin; grape juice; pigments; reverse osmosis. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00993naa a2200301 a 4500 001 2007215 005 2016-02-25 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSANTANA, I. 245 $aInfluence of the temperature of reverse osmosis process on the anthocyanin composition of grape juice (Vitis labrusca L.). 260 $c2014 500 $aEdition of Proceedings of the III International Symposium on Human Health Effects of Fruits and Vegetables, Avignon, Oct. 2009. 650 $aanthocyanins 650 $adelphinidin 650 $agrape juice 650 $apigments 650 $areverse osmosis 650 $aAntocianina 650 $aVitis Labrusca 653 $aMembrane processes 653 $aOsmose reversa 653 $aSuco de uva 700 1 $aCABRAL, L. M. C. 700 1 $aMATTA, V. M. da 700 1 $aSANTIAGO, M. C. P. de A. 700 1 $aGOUVÊA, A. C. M. S. 700 1 $aGODOY, R. L. de O. 773 $tActa Horticulturae$gv. 1040, p. 89-96, Jun. 2014.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 7 | |
5. |  | ESTEVES, V. P. P.; ESTEVES, E. M. M.; ARAUJO, O.; MORGADO, C.; VICENTE, L. E.; BUNGENSTAB, D. J.; LOEBMANN, D. G. dos S. W.; VICTORIA, D. de C. Life Cycle Assessment (LCA) of soybean-based biodiesel in brazilian midwest using satellite monitoring to evaluate land use change impacts. In: CONFERENCE ON SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF ENERGY, WATER AND ENVIRONMENT SYSTEMS, 10., 2015. Dubrovnik, Croatia. Book of Abstracts... Zagreb, Croatia: Faculty of Mechanical Engineering and Naval Architecture, 2015. p. 489. Organizers: University of Zagreb, Zagreb, Croatia and Instituto Superior Técnico, Lisbon, Portugal.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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6. |  | ESTEVES, V. P. P.; ESTEVES, E. M. M.; BUNGENSTAB, D. J.; LOEBMANN, D. G. dos S. W.; VICTORIA, D. de C.; VICENTE, L. E.; ARAÚJO, O. Q. F.; MORGADO, C. R. V. Land use change (LUC) analysis and life cycle assessment (LCA) of Brazilian soybean biodiesel. Clean Technologies and Environmental Policy, v. 18, n. 6, p. 1655-1673, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Territorial. |
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7. |  | ESTEVES, V. P. P.; ESTEVES, E. M. M.; BUNGENSTAB, D. J.; LOEBMANN, D. G. dos S. W.; VICTORIA, D. de C.; VICENTE, L. E.; ARAÚJO, O. Q. F.; MORGADO, C. R. V. Land use change (LUC) analysis and life cycle assessment (LCA) of Brazilian soybean biodiesel. Clean Technologies and Environmental Policy, v. 18, n. 6, p. 1655-1673, 2016.Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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Registros recuperados : 7 | |
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