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Registros recuperados : 20 | |
8. |  | WANG, S. H.; CABRAL, L. C.; FERNANDES, S. M. Technological and sensory characteristics of cookies prepared with high levels of soybeans hulls. In: AACC ANNUAL MEETING, 1996, Baltimore, Maryland, USA. Abstracts. Cereal Foods World, Baltimore, v.41, n.7, p.578. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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9. |  | WANG, S. H.; FERNANDES, S. M.; CABRAL, L. C.; ARAUJO, F. B. Absorcao de gordura, solubilidade e propriedades espumantes dos extratos hidrossoluveis desidratados de arroz e soja. In: SIMPOSIO LATINO AMERICANO DE CIENCIA DE ALIMENTOS, 3., 1999, Campinas, SP. Livro de resumos... Campinas, 1999. p.174. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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10. |  | WANG, S. H.; FERNANDES, S. M.; CABRAL, L. C.; ARAUJO, F. B. Absorcao de gordura, solubilidade e propriedades espumantes dos extratos hidrossoluveis desidratados de arroz e soja. Ciencia e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v.20, n.2, p.187-191, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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11. |  | FERNANDES, S. M.; WANG, S. H.; CABRAL, L. C.; BORGES, J. T. S. Caracterizacao quimica das bebidas em po de extrato hidrossoluvel de arroz e soja. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 16., 1998, Rio de Janeiro, RJ. Anais... Rio de Janeiro: SBCTA, 1998. v.1, p.577-580. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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12. |  | FERNANDES, S. M.; WANG, S-H.; CABRAL, L. C.; BORGES, J. T. da S. Caracterização química de extratos hidrossolúveis desidratados de arroz e soja. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 35, n. 4, p. 843-847, abr. 2000. Título em inglês: Chemical characterization of dehydrated rice and soybean water-soluble extracts. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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15. |  | FERNANDES, S. M.; WANG, S. H.; CABRAL, L. C.; ASCHERI, J. L. R. Pasting viscosity, water absorption and water solubility index of dehydrated aqueous extracts of rice-soybean. Cereal Foods World, v.43, n.7, p.530, 1998. Edicao de Abstracts da Annual Meeting of the American Association of Cereal Chemists, Minneapolis, 1998. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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16. |  | SILVA, F. C.; WANG, S. H.; FERNANDES, S. M.; ASCHERI, J. L. R.; CABRAL, L. C. Propriedades reologicas das bebidas reconstituidas a base de extrato hidrossoluvel desidratado de arroz e soja. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 16., 1998, Rio de Janeiro, RJ. Anais... Rio de Janeiro: SBCTA, 1998. v.3, p.1588-1591. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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17. |  | SILVA, F. C.; WANG, S. H.; FERNANDES, S. M.; ASCHERI, J. L. R.; CABRAL, L. C. Propriedades sensoriais das bebidas reconstituidas a base de extrato hidrossoluvel desidratado de arroz e soja. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 16., 1998, Rio de Janeiro, RJ. Anais... Rio de Janeiro: SBCTA, 1998. v.1, p.361-364. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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19. |  | PINTO, N. A. V. D.; FERNANDES, S. M.; THÉ, P. M. P; CARVALHO, V. D. de. Variabilidade da composição centesimal, vitamina C, ferro e cálcio de partes da folha de taioba (Xanthosoma sagittifolium schott). Revista Brasileira de Agrociência, Pelotas, v. 7, n. 3, p. 205-208, set./dez. 2001. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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20. |  | VIDAL, M. S.; TEIXEIRA, K. R. dos S.; SOARES, C. P.; FERNANDES, S. M. A.; SILVA, R. J. Seleção de mutantes de gluconacetobacter diazotrophicus defectivos na síntese de ácidos Orgãnicos In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 25.,2009, Porto de Galinhas, PE. Anais... [São Paulo]: Sociedade Bras. de Microbiologia, 2009. 01 01 de 01 Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 20 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
24/01/2006 |
Data da última atualização: |
29/10/2015 |
Autoria: |
CHAGAS, A. C. de S.; LEITE, R. C.; FURLONG, J.; PRATES, H. T.; PASSOS, W. M. |
Afiliação: |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Título: |
Sensibilidade do carrapato Boophilus microplus a solventes. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Ciência Rural, Santa Maria, v. 33, n. 1, p. 109-114, 2003. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
A study was conducted to investigate the sensitivity of Boophilus microplus cattle ticks to different solvents. Larvae and engorged females of B. microplus were subjected to 7 solvents in 5 different concentrations in the presence and absence of olive oil. The utilization of olive oil did not produce different statistical results in the impregnated paper larval test. The same results were observed in the adult immersion test with hydrophilic compounds. The mean mortality caused by solvents was small in the larval test, and increased in immersion tests. Solvents with low molecular weight and viscosity such as alcohol and methyl alcohol did not affect the mortality of B. microplus in biological tests in concentrations below 76%.. |
Palavras-Chave: |
females-; larvae-; molecular-weight; mortality-; solvents-; viscosity-. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/bitstream/doc/489164/1/Sensibilidadecarrapato.pdf
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Marc: |
LEADER 01364naa a2200241 a 4500 001 1489164 005 2015-10-29 008 2003 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCHAGAS, A. C. de S. 245 $aSensibilidade do carrapato Boophilus microplus a solventes. 260 $c2003 520 $aA study was conducted to investigate the sensitivity of Boophilus microplus cattle ticks to different solvents. Larvae and engorged females of B. microplus were subjected to 7 solvents in 5 different concentrations in the presence and absence of olive oil. The utilization of olive oil did not produce different statistical results in the impregnated paper larval test. The same results were observed in the adult immersion test with hydrophilic compounds. The mean mortality caused by solvents was small in the larval test, and increased in immersion tests. Solvents with low molecular weight and viscosity such as alcohol and methyl alcohol did not affect the mortality of B. microplus in biological tests in concentrations below 76%.. 653 $afemales- 653 $alarvae- 653 $amolecular-weight 653 $amortality- 653 $asolvents- 653 $aviscosity- 700 1 $aLEITE, R. C. 700 1 $aFURLONG, J. 700 1 $aPRATES, H. T. 700 1 $aPASSOS, W. M. 773 $tCiência Rural, Santa Maria$gv. 33, n. 1, p. 109-114, 2003.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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