BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 9
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. van. Feed evaluation for ruminants. I.The systems in use from May 1977 onwards in the Netherlands. Livestock Production Science, v.5, n.4, p.331-345, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. Van. Methods of analysis for predicting the energy and protein value of feeds for farm animals. Wageningen: [s.n.], [19--]. 106p.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. van. Nutrient requirements of dairy cattle. Logan: [s.n.], 1977. p.512-518. INTERNATIONAL SYMPOSIUM FEED COMPOSITION, ANIMAL NUTRIENT REQUIREMENTS, AND COMPUTERIZATION OF DIETS, 1., 1977, Utah.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. van; VERMOREL, M.; BICKEL, H. Feed evaluation for ruminants: new energy systems in the Netherlands, France and Switzerland general introduction. [S.l.]: Livestock Production Science, 1978. p.327-330.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
5.Imagem marcado/desmarcadoES, A. J. H. van; VERMOREL, M.; BICKEL, H. Feed evaluation for ruminants: new energy systems in The Netherlands, France and Switzerland. General introduction. Livestock Production Science, v.5, n.4, p.327-330, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
6.Imagem marcado/desmarcadoDEINUM, B.; VAN ES, A. J. H.; VAN SOEST, P. J. Climate, nitrogen and grass. II. The influence of light intensity, temperature and nitrogen in vivo digestibility of grass and the prediction of these effects from some chemical procedures. Neth. J. Agric. Sci., v.16, p.217-223, 1968.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
7.Imagem marcado/desmarcadoKEMP, A.; DEIJS, W. B.; HEMKES, O. J.; ES, A. J. H. van. Hypomagnesaemia in milking cows: intake and utilization of magnesium from herbage by lactating cows. Netherland Journal of Agricultural Science, v.9, n.2, p.134-149, May 1961.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
8.Imagem marcado/desmarcadoMILLER, E. L.; PIKE, I. H.; ES, A. J. H. van. Protein contribution of feedstuffs for ruminants: application to feed formulation. London: Butterworth Scientific, 1982. 160p.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Gado de Leite; Embrapa Rondônia; Embrapa Semiárido.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
9.Imagem marcado/desmarcadoMILLER, E. L.; PIKE, I. H.; ES, A. J. H. van. ed. Protein contribution of feedstuffs for ruminants: application to feed formulation. London: Butterworth Scientific, 1982. 160p. (Studies in the Agricultural and Food Sciences).

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Pantanal.

Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 9
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional