|
|
Registros recuperados : 12 | |
2. |  | SCHEUER, P. M.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. de. Relationship between instrumental and sensory texture profile of bread loaves made with whole-wheat flour and fat replacer. Journal of Texture Studies, Westport, v. 47, n. 1, p. 14-23, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
4. |  | SANTIN, M. M.; TREICHEL, H.; VALDUGA, E.; CABRAL, L. M. C.; DI LUCCIO, M. Evaluation of enzymatic treatment of peach juice using response surface methodology. Journal of the Science of Food and Agriculture, London, v. 88, n. 3, p. 507-512, feb. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
5. |  | MUTCHAMUA, H. H. G.; DI LUCCIO, M.; HOLLAS, C. E.; VENTURIN, B.; TREICHEL, H.; KUNZ, A. Desassoreamento de lagoas de tratamento de efluentes via desnitrificação. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE GERENCIAMENTO DE RESÍDUOS AGROPECUÁRIOS E AGROINDUSTRIAIS, 6., 2019, Florianópolis, SC. Anais... Concórdia: Sbera/Embrapa, 2019. p. 25-28. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
6. |  | SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M. Macauba (Acrocomia ssp.) fruits: a comprehensive review of nutritional and phytochemical profiles, health benefits, and sustainable oil production. Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, v. 24, n. 1, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
7. |  | SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; SANTOS, I. R.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. Response surface methodology assessment of the effect of whole wheat flour and fat replacer levels on bread quality. International Food Research Journal, v. 23, n. 5, p. 2079-2087, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
8. |  | SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; SANTOS, L. K. dos; RODRIGUES, D; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M. An eco-friendly approach to extract macaúba (Acrocomia aculeata) pulp oil. In: CONGRESSO DE ÓLEOS E GORDURAS, 7., 2024, São Paulo, SP. [Anais...] São Paulo: Sociedade Brasileira de Óleos e Gorduras, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
11. |  | SANTOS, L. K. dos; LOPES, G. D.; RODRIGUES, N. S.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.; RODRIGUES, D. de S.; FAVARO, S. P. Extração aquosa e por prensagem de óleo de polpa de macaúba - comparação de rendimentos e qualidade. In: CONGRESSO INTERNACIONAL, 1.; CONGRESSO NACIONAL DA MACAÚBA, 2., 2024, Campinas. [Anais...] Campinas: Instituto Agronômico de Campinas, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
12. |  | GASPARETO, T. C.; SCAPINI, T.; VENTURIN, B.; TÁPPARO, D. C.; CAMARGO, A. F.; DI LUCCIO, M.; VALERIO, A.; FAVRETTO, R.; ANTES, F. G.; STEINMETZ, R. L. R.; TREICHEL, H.; KUNZ, A. Pre-treatment strategies for value addition in poultry litter. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, v. 8, n. 477, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
Registros recuperados : 12 | |
|
|
Registros recuperados : 7 | |
2. |  | BREDA, M. O.; OLIVEIRA, J. V. de; MARQUES, E. J.; FERREIRA, R. G.; SANTANA, M. F. Inseticidas botânicos aplicados sobre Aphis gossypii e seu predador Cycloneda sanguinea em algodão-colorido. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 46, n. 11, p. 1424-1431, out. 2011 Título em inglês: Botanical insecticides applied on Aphis gossypii and its predator Cycloneda sanguinea on naturally colored cotton.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
3. |  | BREDA, M. O.; OLIVEIRA, J. V. de; CARVALHO, A. N. M.; QUEIROZ, D. L. de. Registro de Glycaspis brimblecombei em Eucalyptus spp., em Petrolina, Pernambuco, Brasil. Pesquisa Florestal Brasileira, Colombo, v. 30, n. 63, p. 253-255, ago./out. 2010. Nota científica.Tipo: Nota Técnica/Nota Científica |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|    |
4. |  | MOREIRA, A. N.; OLIVEIRA, J. V. de; OLIVEIRA, J. E. de M.; SOUZA, G. M. M. de; BREDA, M. O. Injuries caused by Frankliniella spp. (Thysanoptera: Thripidae) on seedless grapes. Ciência e Agrotecnologia, Lavras, v. 38, n. 4, p. 328-334, jul./ago. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
5. |  | BARBOSA, D. R. e S.; OLIVEIRA, J. V. de; SILVA, P. H. S. da; BREDA, M. O.; SANTANA, M. F. de. Influência de cultivares de feijão-caupi no crescimento populacional de Callosobruchus maculatus (FABR., 1775) (Coleoptera: Chrysomelidae: Bruchinae). In: CONGRESSO NACIONAL DE FEIJÃO-CAUPI, 3., 2013, Recife. Feijão-Caupi como alternativa sustentável para os sistemas produtivos familiares e empresariais. Recife: IPA, 2013. CONAC 2012. Disponível em: http://www.conac2012.org/resumos/pdf/241a.pdf. Acesso em: 08 ago. 2013.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
6. |  | BARBOSA, D. R. e S.; OLIVEIRA, J. V, de; SILVA, P. H. S. da; SANTANA, M. F.; BREDA, M. O.; FRANÇA, S. M. de; MIRANDA, V. L. de. Lethal and sublethal effects of chemical constituents from essential oils on Callosobruchus maculatus (F.) (Coleoptera: Chrysomelidae: Bruchinae) in cowpea stored grains. Journal of Plant Diseases and Protection, v. 128, n. 6, p. 1575-1586, Dec. 2021. Published online: 19 October 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
Registros recuperados : 7 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|