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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | SZARESKI, V. J.; CARVALHO, I. R.; KEHL, K.; LEVIEN, A. M.; NARDINO, M.; DELLAGOSTIN, S. M.; DEMARI, G. H.; LAUTENCHLEGER, F.; VILLELA, F. A.; PEDÓ, T.; SOUZA, V. Q. de; AUMONDE, T. Z. Adaptability and stability of wheat genotypes according to the phenotypic index of seed vigor. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 53, n. 6, p. 727-735, June, 2018. Título em português: Adaptabilidade e estabilidade de genótipos de trigo de acordo com índice fenotípico de vigor de sementes. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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2. |  | SANTOS, O. P. dos; CARVALHO, I. R.; NRDINO, M.; OLIVOTO, T.; PELEGRIN, A. J. de; SZARESKI, V. J.; FERRARI, M.; NUNES, A. C. P.; DEMARI, G. H.; LAUTENCHLEGER, F.; SOUZA, V. Q. de; MAIA, L. C. da. Methods of adaptability and stability applied to eucalyptus breeding. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 53, n. 1, p. 53-62, jan. 2018. Título em português: Métodos de adaptabilidade e estabilidade aplicados ao melhoramento de eucalipto. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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3. |  | PELEGRIN, A. J. de; CARVALHO, I. R.; NUNES, A. C. P.; DEMARI, G. H.; SZARESKI, V. J.; BARBOSA, M. H.; ROSA, T. C. da; FERRARI, M.; NARDINO, M.; SANTOS, O. P. dos; RESENDE, M. D. V. de; SOUZA, V. Q. de; OLIVEIRA, A. C. de; MAIA, L. C. da. Adaptability, stability and multivariate selection by mixed models. American Journal of Plant Sciences, v. 8, p. 3324-3337, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | WRIGHT, A. O.; CARDELLO, A. V.; JEFFERIES, L.; LLOYD, M.; ARES, G.; GIMENEZ, A.; DELIZA, R. Long-standing, dominant religious society's dietary guidelines' influence on perceptions of wellbeing relative to certain foods. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 11., 2015, Gotemburgo. Abstracts... [S. l.]: Elsevier, 2015. Ref. [O0.704].Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. |  | ARES, G.; GIMENÉZ, A.; VIDAL, L.; YANFENG, Z.; KRYSTALLIS, A.; TSALIS, G.; SYMONEAUX, R.; CUNHA, L. M.; MOURA, A. P. de; CLARET, A.; GUERRERO, L.; CARDELLO, A.; WRIGHT, A.; JERRERIES, L.; LLOYD, M.; OLIVEIRA, D.; DELIZA, R. Do we all perceive food-related wellbeing in the same way? Results from a cross-cultural study using a new well being scale. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 11., 2015, Gotemburgo. Abstracts... [S. l.]: Elsevier, 2015. Ref. [O10.04].Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. |  | ARES, G.; ARES, G.; GIMÉNEZ, A.; VIDAL, L.; ZHOU, Y.; KRYSTALLIS, A.; TSALIS, G.; SYMONEAUX, R.; CUNHA, L. M.; MOURA, A. P. de; CLARET, A.; GUERRERO, L.; CARDELLO, A. V.; WRIGHT, A.; JEFFERIES, L.; LLOYD, M.; OLIVEIRA, D.; DELIZA, R. Do we all perceive food-related wellbeing in the same way? Results from an exploratory cross-cultural study. Food Quality and Preference, v. 52, p. 62-73, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 3 | |
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