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Registros recuperados : 20 | |
15. |  | MATHEWS, A.; BAUER, W. D.; BROCKWELL, J.; CARROLL, B. J.; GAULT, R. R.; GRESSHOFF, P. M. Rhizosphere colonization by Bradyrhizobium japonicum is related to extent of nodulation of Glycine max cv. bragg and its supernodulating mutants. Soil Biol. Biochem., v. 25, n. 5, p. 613-619, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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17. |  | MATHEWS, A.; KOSSLAK, R. M.; SENGUPTA GOPALAN, C.; APPELBAUM, E. R.; CARROLL, B. J.; GRESSHOFF, P. M. Biological characterization of root exudates and extracts from nonnodulating and supernodulating soybean mutants. Mol. Plant Microbe Interac., v.2, n.6, p.283-290, 1989. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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18. |  | HANSEN, A. P.; PEOPLES, M. B.; GRESSHOFF, P. M.; ATKINS, C. A.; PATE, J. S.; CARROLL, B. J. Symbiotic performance of supernodulating soybean (Glycine max (L.) Merrill) mutants during development on different nitrogen regimes. J. Exp. Bot., v. 40, n. 216, p. 715-724, 1989. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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19. |  | GRESSHOFF, P. M.; KROTZKY, A.; MATHEWS, A.; DAY, D. A.; SCHULLER, K. A.; OLSSON, J.; DELVES, A. C.; CARROLL, B. J. Suppression of the symbiotic supernodulation symptoms of soybean. J. Plant Physiol., v.132, p.417-423, 1988. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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20. |  | GRESSHOFF, P. M.; BASSAM, B. J.; SAYAVEDRA-SOTO, L.; KROTEKY, A. J.; McDONNELL, R.; ANGERMULLER, S.; LANDAU-ELLIS, D.; SCHULLER, L. J.; BOND, J.; SUTHERLAND, T.; JOSHI, P.; GERAHTY, N.; CAETANO-ANOLLES, G.; LI, Z. Z.; CARROLL, B. J. Molecular analysis of genetic control of nodulation and nitrogen fixation in soybean. In: CONFERENCIA MUNDIAL DE INVESTIGACION EN SOJA, 4., 1989, Buenos Aires. Actas... Buenos Aires: AASOJA, 1989. t.3 p.1257-1262. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 20 | |
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Registros recuperados : 101 | |
3. |  | SILVA, I. S. O.; FREITAS, P.; OLIVER, L.; OLIVEIRA, I.; RYBKA, A. C. P.; BIASOTO, A. C. T. Caracterização físico-química do suco integral elaborado com uva de mesa ‘BRS Vitória’. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoá, 2023. Pôster 168554; SLACAN.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Semiárido. |
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10. |  | SILVA, G de S.; CASTRO, C. D. P. da C.; BORGES, G da S. C.; FREITAS, S. T. de; AIDAR, S. de T.; BIASOTO, A. C. T.; RYBKA, A. C. P.; CARDARELLI, H. R. Physicochemical and functional properties of new sports drink with ricotta cheese whey and a brazilian passion fruit variety. Journal of Food Science and Technology, v. 60, n. 2, p. 538-548, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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12. |  | SILVA, G de S.; CASTRO, C. D. P. da C.; BORGES, G da S. C.; FREITAS, S. T. de; AIDAR, S. de T.; BIASOTO, A. C. T.; RYBKA, A. C. P.; CARDARELLI, H. R. Physicochemical and functional properties of new sports drink with ricotta cheese whey and a brazilian passion fruit variety. Journal of Food Science and Technology, v. 60, n. 2, p. 538-548, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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13. |  | SILVA, A. G. F. da; FREITAS, S. T. de; RYBKA, A. C. P.; SILVA, R. de S.; PIRES, B. P. de C. Qualidade e estabilidade de suco de acerola do banco ativo de germoplasma da Embrapa Semiárido. In: JORNADA DE INTEGRAÇÃO DA PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 5, 2022, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2022. p. 33. (Embrapa Semiárido. Documentos, 309).Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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16. |  | SANTOS, R. T. S.; BIASOTO, A. C. T.; RYBKA, A. C. P.; CASTRO, C. D. P. da C.; AIDAR, S. de T.; BORGES, G. S. C.; SILVA, F. L. H. Physicochemical characterization, bioactive compounds, in vitro antioxidant activity, sensory profile and consumer acceptability of fermented alcoholic beverage obtained from Caatinga passion fruit (Passiflora cincinnata Mast.). LWT - Food Science and Technology, v. 148, 111714, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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17. |  | SANTOS, R. T. dos S. e; SANTOS, C. A. F.; OLIVEIRA, V. R. de; AIDAR, S. de T.; RYBKA, A. C. P.; CASTRO, C. D. P. da C.; BIASOTO, A. C. T. The potential of umbuzeiro genotypes for the development of preserves. Ciência Rural, v. 51, n. 2, e20191008, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 101 | |
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