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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
25/05/1993 |
Data da última atualização: |
27/10/2004 |
Autoria: |
ZHUANG, B.; XU, B. |
Afiliação: |
Soybean Institute, Jilin Academy of Agricultural Sciences, Gongzhuling, PRC. |
Título: |
Changes of protein and its composition, fat and its composition in different species seeds of subgenus soja during germination. |
Ano de publicação: |
1989 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONFERENCIA MUNDIAL DE INVESTIGACION EN SOJA, 4., 1989, Buenos Aires. Actas... Buenos Aires: AASOJA, 1989. |
Volume: |
t.2 |
Páginas: |
p.1019-1023. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In this paper changes of protein, fat and their components were analysed in different evoled types of soybean seeds during germination. The results showed that the relative content of crude protein increased, but the fat content decreased during germination in different evoled types of soybean. The saturated fatty acids content increased to some extent, but the unsaturated fatty acids content gradually decreased; the percentage of stearic acid had a trend to increased, while the percentages of oleic and linolenic acid had a trend to decreased. The percentage of aspartic acid increased but the content of glutamic acid deceased during seed germination of these soybeans. |
Palavras-Chave: |
Amino-acid; Fat; Protein; Seed; Soybean. |
Thesagro: |
Aminoácido; Composição Química; Germinação; Gordura; Proteína; Semente; Soja. |
Thesaurus Nal: |
chemical composition; China; germination. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
15/03/2006 |
Data da última atualização: |
16/04/2021 |
Tipo da produção científica: |
Circular Técnica |
Autoria: |
MARRIEL, I. E.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.; RAPOSEIRAS, R.; GOMES, E. A.; LANA, U. G. de P.; CARNEIRO, A. A.; CARNEIRO, N. P. |
Afiliação: |
IVANILDO EVODIO MARRIEL, CNPMS; ELIANE APARECIDA GOMES, CNPMS; UBIRACI GOMES DE PAULA LANA, CNPMS; ANDREA ALMEIDA CARNEIRO, CNPMS; NEWTON PORTILHO CARNEIRO, CNPMS. |
Título: |
Aplicação da técnica eletroforese em gel de gradiente desnaturante (DGGE) na caracterização de microrganismos dominantes na rizosfera de plantas cultivadas em solo ácido. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
Sete Lagoas: Embrapa Milho e Sorgo, 2005. |
Páginas: |
8 p. |
Série: |
(Embrapa Milho e Sorgo. Circular técnica, 72). |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Solo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CNPMS/18428/1/Circ_72.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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