|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SILVA, M. A. R. da; SILVA, I. F.; XUE, Q.; LO, B. T. W.; TARAKINA, N. V.; NUNES, B. N.; ADLER, P.; SAHOO, S. K.; BAHNEMANN, D. W.; LÓPEZ-SALAS, N.; SAVATEEV, A.; RIBEIRO, C.; KÜLNE, T. D.; ANTONIETTI, M.; TEIXEIRA, I. F. Sustainable oxidation catalysis supported by light: Fe-poly (heptazine imide) as a heterogeneous single-atom photocatalyst. Applied Catalysis B: Environmental, v. 304, a120965, 2022. 1 - 11 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CANEDO-REIS, N. A. P.; GUERRA, C. C.; SILVA, L. F. da; WETZSTEIN, L. C.; JUNGES, C. H.; FERRÃO, M. F.; BERGOLD, A. M. Fast quantitative determination of phenolic compounds in grape juice by UPLC-MS: method validation and characterization of juices produced with diferent grape varieties. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 35, n. 2, p. 63-75, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|