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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ANDRADE, M. I. R. de; SOUZA, A. C. R. de; ABREU, F. A. P. de; XIMENES, S. F.; GARRUTI, D. dos S. Changes in cashew apple juice flavor after tangential microfiltration process. Annals of Nutrition and Food Science, Belmont, v. 2, n. 4, article 1029, July 2018. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | LUZ, E. P. C. G.; SOARES, A. L. DE B.; MATTOS, A. L. A.; ANDRADE, F. K.; CASTRO-SILVA, I. I.; ROSA, M. de F.; VIEIRA, R. S. Development and evaluation of 3D printing inks based on bacterial ellulose/alginate functionalized with sodium alendronate or strontium apatite. Materials Today Communications, 44, 111965, 2025.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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2. |  | LUZ, E. P. C. G.; SOARES, A. L. DE B.; SOUZA, F. F. P. DE; ANDRADE, F. K.; CASTRO-SILVA, I. I.; ROSA, M. de F.; VIEIRA, R. S. Implantable matrixes of bacterial cellulose and strontium apatite: Preclinical analysis of cytotoxicity and osteoconductivity . Materials Today Communications, 33, 104871, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 2 | |
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