|
|
Registros recuperados : 23 | |
18. |  | MAcRITCHIE, F.; SKERRITT, J. H.; WRIGLEY, C. W.; CAMPBELL, W. P.; DHALIWAL, A. S. Chonges in dough properties protein composition and enzymic adtivity associated with 1B/1R Chromosome translocation in wheat. In: AUSTRALIAN CEREAL CHEMISTRY CONFERENCE, 36., 1986, Adelaide. Proceedings... [S.l.: s. n.], p. 78-82, 1986. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
19. |  | UTHAYAKUMARAN, S.; BARKER, N.; BATEY, I. L.; DINES, J.; MISKELLY, D.; WRIGLEY, C. W. Rapid methods to predict soft-wheat dough quality for specific food products. Cereal Chemistry, v. 84, n. 5, p. 522-526, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
Registros recuperados : 23 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|